Słyszałem kiedys o tym i mysle ze bardzo dobrze sie stało ze nie bedzie wspólnego stadionu bo po pierwsze byłby to pewnie jakis kolos ktory przez wiekszosc sezonu swieciłby pustkami.... po drugie projekt był krytykowany przez kibiców obu druzyn tak wiec nie było sensu go budowac skoro i kibice i prezesi mieli wątpliwosci ..... lepiej bedzie jak powstaną dwa stadiony mniejsze niz jeden kolos, którego nie akceptują kibice. No ale nie dziwie im sie ze nie chciecli dzielic stadionu z najwiekszymi wrogami, oczywicie zaraz ktos napisze ze Inter i Milan grają razem na San Siro ale tam sytuacja wyglada inaczej i oni nauczyli sie ze sobą zyc przez te wszystkie lata a u nas byłoby trudno przyzwyczaic sie do takiego stanu. Tak wiec projekt ten to totalna porazka nikomu sie nie podobał i dobrze ze upadł ..... niech kazdy siedzi po swojej stronie błoń i bedzie guttMARCINNN pisze:Ja jakiś czas temu słyszałem, że w Krakowie miał powstać stadion narodowy i miały tam tez grać Wisła i Cracovia ale działacze obu klubów się nie zgodzili![]()
i stadion nie powstanie. To prawda, słyszeliście coś o tym? Bo ta sprawa wydaje mi się trochę śmieszna. Jeśli Polscy działacze będą tak dalej postepować to nigdy się nie doczekamy prawdziwego stadionu...