hmm, jest kilka bukow (z polska waluta), ktore nie sa zle*_For_zaza_Milan_* pisze: Cloner w porównaniu do innych Buków to i tak nie jest źle. Juz kiedyś sprawdzałem troche tych firm i jakos nie roznły sie co innego William Hill ale to jest problem.Lepiej typować "u swoich"
tylko nie kiedy to jest ryzko nie kiedy.
np. expekt, sportingbet czy betandwin (choc tam nie testowalem)
William Hill - moze kiedys tam wplace
wg mnie Rumunia nie jest taka slaba, tez chce zajac 2.miejsce w grupie (zwyciestwo ich przyblizy), ale wg mnie maja szanse tylko zremisowac z mocna ekipa Czechow*_For_zaza_Milan_* pisze: Czesi remisNo a terenie Ruminów mogą mieć trudno ale zwycieswo to nie bedzie jakaś mega niespodzianka. Ostatnio tam tylko Mutu gra
Sądze ze Czesi zagraja w swoim stylu choć troche osłabieni. Co innego Chorwaci i remis z Islandia to bedzie niespodzinka
masz cynk jakiś
![]()
Prso i ekipa nie dadza rady sądzisz ?
Chorwacja, hmmm, jakos nie wydaje mi sie, zeby byla to jakas mocna druzyna
hmmm, Walia - Anglia - nie gra Terry, to juz cos, slaby bramkarz, wydaje mi sie, ze Gerrard rowniez nie gra (chyba kontuzja tak jak Terry), wg mnie bedzie sporo goli*_For_zaza_Milan_* pisze:Nic dodaćWalia - Anglia 2-2Liczymy na Pączusia
![]()
Tylko 1;0 ?? teren dla Holnedrów moze byc nie sprzyjajacy ale stawiam że do przerwy juz rostrzygna meczArmenia - Holandia 0-1
Teren w Armenii zawsze byl niesprzyjajacy
pozdro