Bet_at_home

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8633
Kontakt:

Post autor: cloner » 03 wrz 2005, 12:13

*_For_zaza_Milan_* pisze: Cloner w porównaniu do innych Buków to i tak nie jest źle. Juz kiedyś sprawdzałem troche tych firm i jakos nie roznły sie co innego William Hill ale to jest problem. :roll: Lepiej typować "u swoich" :roll: tylko nie kiedy to jest ryzko nie kiedy.
hmm, jest kilka bukow (z polska waluta), ktore nie sa zle ;)
np. expekt, sportingbet czy betandwin (choc tam nie testowalem)
William Hill - moze kiedys tam wplace ;)

*_For_zaza_Milan_* pisze: Czesi remis :?: No a terenie Ruminów mogą mieć trudno ale zwycieswo to nie bedzie jakaś mega niespodzianka. Ostatnio tam tylko Mutu gra :roll: Sądze ze Czesi zagraja w swoim stylu choć troche osłabieni. Co innego Chorwaci i remis z Islandia to bedzie niespodzinka :) masz cynk jakiś :?: :lol: Prso i ekipa nie dadza rady sądzisz ?
wg mnie Rumunia nie jest taka slaba, tez chce zajac 2.miejsce w grupie (zwyciestwo ich przyblizy), ale wg mnie maja szanse tylko zremisowac z mocna ekipa Czechow :)
Chorwacja, hmmm, jakos nie wydaje mi sie, zeby byla to jakas mocna druzyna :) wg mnie Islandia moze zrobic mala niespodzianke (co bedzie dla nas bardzo dobrym rozwiazaniem), moze Gudjohnsen cos strzeli ;)

*_For_zaza_Milan_* pisze:
Walia - Anglia 2-2
Nic dodać 8) Liczymy na Pączusia :twisted:
Armenia - Holandia 0-1
Tylko 1;0 ?? teren dla Holnedrów moze byc nie sprzyjajacy ale stawiam że do przerwy juz rostrzygna mecz
hmmm, Walia - Anglia - nie gra Terry, to juz cos, slaby bramkarz, wydaje mi sie, ze Gerrard rowniez nie gra (chyba kontuzja tak jak Terry), wg mnie bedzie sporo goli :) no i oczywiscie mam nadzieje, ze jeden z moich ulubionych (ze wzgledu na warunki) pilkarzy - Hartson strzeli brameczke :) (oby jak najwiecej)

Teren w Armenii zawsze byl niesprzyjajacy ;) dlatego typowalem najnizsze z mozliwych, ale zawsze zwyciestwo Holendrow ;)

pozdro

Wróć do „Bukmacherka”