El Derbi Madrileño / Real Madryt - Atlético Madryt

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

El Derbi Madrileño / Real Madryt - Atlético Madryt

Post autor: Carbon » 03 maja 2017, 15:21

szefu91 pisze: Co z tego, przecież sędzia stał daleko i nie ma powtórek ani zdjęć, w dodatku z gry nie wyglądało to na spalonego (więc nie jest spalonym jak z gry nie wyglądało)" XD
To tylko małe usprawiedliwienie sędziego, często broniłem też spalonych innych drużyn na forum, które były minimalne i praktycznie niezauważalne.
szefu91 pisze: No tak, bardziej ewidentny niż pierwszy, bezczelny wręcz, ale zapomniałem o nim. Chociaż był. Ale co z tego że był. Że w ogóle fani barcelony mają czelność to pisać, no niemożliwe.
Nie o to chodzi, oczywiście nadinterpretujesz to. Śmieszy mnie fakt, że wypominacie wszelkie gole ze spalonych, wszelkie niesłuszne żółte kartki czy inne tego typu rzeczy, a jednak z trudem przychodzi Wam przyznać komuś klasę czy podumać nad błędami sędziów na korzyść Barcelony.
szefu91 pisze: Ano to że te gole zostały zdobyte bezpośrednio wbrew przepisom. Generalnie nic to nie zmienia, podobnie jak nasze rozważania na forum czy Twoje twittowanie.
Czyli będziesz wypominał wiecznie gole ze spalonych Ronaldo? Przykre, szczęście, że jeszcze nie natknąłem się na osobę, która robi rankingi goli po spalonych innych graczy.

Wróć do „Hiszpania”