Z chęcią bym się sprawdził z Tobą w jakimś teście na inteligencje, skoro masz o mnie takie mniemanie. Uwierz, że moje wyniki w różnych konkursach matematycznych i logicznych przez okres nauczania mogłyby tutaj parę osób porządnie zaskoczyć.League pisze: no bardzo, a nadal to robisz. musisz przestać;) miło , że mam stalkera na forum xD
szkoda że nie cytujesz do innych cytatów no ale obalałoby to twoje teorie;) po raz kolejny utwierdzasz mnie w przekonaniu szkolnictwo w tym kraju jest na niskim poziomie bo jak taka osoba jak ty może dostać stypendium to naprawdę poziom jest strasznie niski.
nie stalkera, tylko czytająć forum zwracam uwagę na głupie, bezsensowne posty. Ostatnio wytknąłem to Carbonowi, który wszedł w fajną dyskusję. Ty niestety wolałeś iść inną drogą.
jakie moje teorie? Zacytowałem Twoje wypowiedzi i napisałem, że są żałosne. Każda próba bezsensownej napinki, niezależnie czy z Twojej strony czy ozoba jest żałosna. Z tym, że od jakiegoś czasu to Ty w tym przodujesz na naszym forum.