El Derbi Madrileño / Real Madryt - Atlético Madryt

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5055
Kibicuję: Tylko WISŁA

El Derbi Madrileño / Real Madryt - Atlético Madryt

Post autor: DDK » 03 maja 2017, 16:40

League pisze: no bardzo, a nadal to robisz. musisz przestać;) miło , że mam stalkera na forum xD
szkoda że nie cytujesz do innych cytatów no ale obalałoby to twoje teorie;) po raz kolejny utwierdzasz mnie w przekonaniu szkolnictwo w tym kraju jest na niskim poziomie bo jak taka osoba jak ty może dostać stypendium to naprawdę poziom jest strasznie niski.
Z chęcią bym się sprawdził z Tobą w jakimś teście na inteligencje, skoro masz o mnie takie mniemanie. Uwierz, że moje wyniki w różnych konkursach matematycznych i logicznych przez okres nauczania mogłyby tutaj parę osób porządnie zaskoczyć.

nie stalkera, tylko czytająć forum zwracam uwagę na głupie, bezsensowne posty. Ostatnio wytknąłem to Carbonowi, który wszedł w fajną dyskusję. Ty niestety wolałeś iść inną drogą.

jakie moje teorie? Zacytowałem Twoje wypowiedzi i napisałem, że są żałosne. Każda próba bezsensownej napinki, niezależnie czy z Twojej strony czy ozoba jest żałosna. Z tym, że od jakiegoś czasu to Ty w tym przodujesz na naszym forum.

Wróć do „Hiszpania”