Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Carbon » 13 maja 2017, 11:34

RCN Radio - kolumbijska stacja radiowa, która jest dość wiarygodna, to ona jako jedna z pierwszych mówiła o transferze Jamesa do Realu - wczoraj ogłosiła, że ich rodak już dogadał się z United w sprawie indywidualnego kontraktu. Dla mnie James nie byłby aż tak głupim wzmocnieniem, bo w sumie jeśli Rooney odejdzie, to nie mamy kim grać za napastnikiem, brak nam ofensywnych pomocników. James w Realu dostawał w tym sezonie za mało szans, a jak wchodził, to czynił różnicę. Szczególnie widać to w ostatnich meczach, gdzie Real został podzielony praktycznie na dwie kadry, Kolumbijczyk grał w tej teoretycznie słabszej, a razem z innymi miażdżył Deportivo czy Granadę(tak, wiem, nie są to górnolotni rywale, ale widać było po grze, że jest w dobrej formie). Barcelonie w trzy minuty potrafił strzelić gola, więc nie tylko ze słabszymi ekipami tak występował. Skoro w Hiszpanii go nie chcą, to ja bym wziął, byle ta kwota nie była przesadzona, bo musi nam starczyć funduszy na Griezmanna i jakiegoś solidnego CB, za którego pewnie zabulimy grube miliony.

Wróć do „Anglia”