Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

red85

Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: red85 » 13 maja 2017, 11:53

Carbon pisze: Dla mnie James nie byłby aż tak głupim wzmocnieniem, bo w sumie jeśli Rooney odejdzie, to nie mamy kim grać za napastnikiem, brak nam ofensywnych pomocników
Proszę o wyjaśnienie co przemawia za tym transferem? Przecież my występujących na tej pozycji np. Matę oraz Lingarda odsyłamy na skrzydło, bo w naszym systemie nie za bardzo jest miejsce na gracza o takiej charakterystyce. Szczególnie jeśli chcemy wykorzystać w pełni potencjał Pogby i dać mu nieco więcej swobody.

Im dłużej myślę o ewentualnym transferze Jamesa tym bardziej nabieram przekonania, że popełnimy kolejny wielbłąd. Wywalimy szmat pieniędzy na medialnego zawodnika, który wcale nie jest odpowiedzią na nasze problemy. Dużo bardziej potrzebujemy bowiem klasycznego skrzydłowego, czy - przede wszystkim - następcę Carrasa, a my kupujemy kolejną gwiazdkę ? Kiedy ktoś w tym klubie zmądrzeje ? :roftl3:

Chyba, że w planie jest przejście na grę trzema z tyłu i jakaś wielka rewolucja, ale jakoś nie chce mnie się w to wierzyć...

Wróć do „Anglia”