Wrogowie i kumple na forum

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: unojedrzej » 04 wrz 2005, 12:24

Szacunek należy sie wszyskim , ale skoro robimy selekcje na tych lubianych bardzo i bardziej więc i ja sobie pozwole wymienić osoby które polubiłem , ostatnio u spowiedzi bylem szmat czasu temu i duzo sie zmieniło jednak pozytywnie bowiem lubianych uzytkowników przybyło . Start. Oczywiście nie wiem dlaczego , raptem zamieniłem z nim 2 słowa ale jak dla mnie największy wafel forum a mowa o Bunchu . RoRo oraz Dosmen są bardzo uczynnymi ludźmi więc i ich zaliczam do grona tych najbardziej lubianych , tak jak Smita który był jeszcze kilka miesięcy temu moim wrogiem nr 1 , ale te wcielenie Frika jest o niebo lepsze (poztym fan Realu - stąd ta przyjaźń ) podobnie jest z Bonsem i Roomeczkiem fani Realu ! To byli ci najbardziej lubiani posterzy , kawałek internetowego serca i pamięci ukradli mi także ci uzywtkownicy - Piwuś , Jarzyna , Gomez , Corinthians , Wazi , Tomi , Bobi oraz dwaj młodzieńcy (Herdek i Bartek12) w sumie by tak wymieniać i wymieniać.. pozdrowienia dla wszystkich fanów Realu i Romy i oczywiście Stomilu ale tu takich nie ma :)

Wróć do „Hyde Park”