'Piotrek' - uzytkownik, ktory jest kontrowersyjny, w moim mniemaniu ciagle szuka zaczepki. Wpada do jakiegos tematu, psuje go a pozniej pieprzy jak mu zle i niedobrze.
Mikusinski - takiego malo rozgarnietego bachora jeszcze nie widzialem.
pippen - modowi nabijanie nie przystoi
Bunch - pewny siebie mieczak, ktory zgrywa maczo po internecie
romantyk - nowa wersja becksa, a jeszcze gorsza niz poprzednik
Mazi - typowy nabijacz, ktory sam chyba nie widzi bezsensownosci swoich wypocin
figo vel tau cos tam - jego wiedza pilkarska mnie wrecz dobija
To tyle bo wiecej sobie przypomniec nie moge
A teraz ci do ktorych jestem nastawiony na tak
Chlopaczek, Dorian, Milosz - po prostu klan Eternals dolaczcie do tego Smita a macie 3 muszkieterow ktorzy potrafia sasiac poploch gdzie tylko sie pojawia
kostek - malo z nim pisalem, ale tylko po przeczytaniu jego postow i po analizie jego moderatorskich decyzji uwazam iz jest najlepszym modem na forum
pasztet - gdyby kazdy dzieciak byl taki jak on, byloby zajebiscie
zaza - obok mnie postac legendarna, fan milanu, inteligentny, posiada duza wiedze pilkarska, umie z forum robic zabawe, a nie sprawe zycia i smierci
Bonso - pewny siebie i arogancki wiec bardzo podobny do mnie, do tego fan Realu, szkoda tylko ze rowniez kibicuje [L]-ce, ale zyciowe bledy sie wybacza
zawdi - na tle innych forumowiczow blyszczy poczuciem humoru i wiedza na wszelakie tematy, mozna z nim popisac na forum i pogadac na gg, najlepiej o bukmacherce
kotek - kiedys mod, teraz odszedl rozgoryczony i spelnia swoja powinnosc na stronie ajaxu, jako mod byl czasem wkurzajacy, jednak bez posady nie zauwazylem u niego wad
bogi - powiedz mu zeby znalazl ci mp3 to zrobi w niecale 10 sekund, poza tym jest naprawde sympatyczny i otwarty na kazdy temat
fieldy - lubie go, ale sam nie wiem czemu
cloner - na poczatku bardziej mnie irytowal niz sprawial dobre wrazenie, ale teraz juz jest wszystko ok, mimo jego pogladow co niektorych polubilem go
niggaz - kiedys o nim juz pisalem w temacie "opisz poprzednika", nie lubie sie powtarzac, wiec nei bede tego robil
futbolowa - o tej pani rowniez wypowiadzialem sie w wyzej wymienionym temacie, wiecej dodac nie musze
Corinthians - duza wiedza na temat pilki pd amerykanskiej wrecz mnie oczarowala
zapomnialem jeszcze o panach, z ktorymi zapoznalem sie poznajac tajniki grafiki komputerowej: Dosmen, RoRo i unojedrzej, wazi, gomez, bardzo pomocni i symatico