dawaj gdzie mówiłem że alves jest słaby piłkarsko i gorszy od lichta? określenie kanalia to brzmi że jest słaby piłkarsko? No właśnie, ja nie przywiązuję wielkiej uwagi do pisowni ale ty po prostu nie umiesz pisać w naszym języku i kto ma mały mózg? Jak zawsze zabłysnąłeś intelektem jak i twój kolega miłośnik patologicznego rapu z blokowisk który to zalajkował, ciągnie swój do swego;);>FRYDERYK SZOPEN pisze:pomiajac wszystko co piszesz i to ze jestes zwyczajnym debilem, to na ucho powiem ci na czym polega twoj problem. tacy jak ty (tutaj napisze o polskich kibicach juve, bo to typowo polska sprawa), czyli takie malomożdżki rok temu pisali: po co nam alves, on jest gorszy od lichsztainera. dzis to samo piszesz o albie czy neymarze. ale jakby ten alba czy neymar trafil do turynu nagle takim malym małomozdżkom jak ty otwieraja sie sie oczy (tak jak w przypadku alvesa). widzisz. miedzy malomozdzkami (takimi jak ty) a kumatymi (takimi jak np. filedy czy kilkju typow z mu na tym forum) roznioca jest zasadnicza, nie potrafisz dostrzec umiejetnosci. mam dla ciebie zla wiadomosc: jesli w twoim wieku jestes tak glupi, zawsze juz taki bedziesz.
dodam tez identyczna sytuacje przezylismy kilka lat temu z alexisem. kibice arsenalu malo nie zwariowali: po co nam ten leszcz on w barcelonie siedzial na ławie. po kilku latach jest tam niemal legendą. bo widzisz małomozdzku, ja np. umiem docenic klase rywali, dla mnie taki kroos jest najlepszym pomocnikiem swiata. dla ciebie docenic rywala jest rzecza niezwrozumiała i dlatego byles, jestes i bedziesz małomozdzkiem.
Mam docenić albę za zachowanie na filmiku?
frustracja szopena jak widzi że Real ma najmocniejszą ławkę na świecie a barca kupuje Paco czy Gomesy