Wybory parlamentarne

Awatar użytkownika
Simonek
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: Simonek » 04 wrz 2005, 17:57

Mazurek pisze:Zdecydowanie PO. Ich program jest wg mnie najrozsądniejszy. W ogóle jestem poglądów prawicowych. Niestety prawa wyborczego jeszcze nie mam. Bede miał za pół roku, ale wtedy już będzie po wyborach
Nie no koleś jestem zszokowany :shock: :roll: Jesteś poglądów prawicowych??? Chyba masz poglądy prawicowe, tylko ,że gdzie? :!: PO to nie jest prawica :!: :lol: To partia liberalna, znajduje się w środku pomiędzy lewicą a prawicą.
Widać, że większość z wypowiadającyh się nie ma żadnego pojęcia o partiach wyborczych ich programach a tym bardziej prawicy i lewicy.
Jednakże nie zamierzam ich uświadamiać, bo ani mi się nie chce, ani głosów nikomu nie przysporzy...
Będę głosował na PiS :!: Bo to jedyna partia, która odwołuje się do tradycji solidarnościowej i historii Polski. Szanuje naszą historię i tradycję, wiarę, nieodłącznie związaną z naszym państwem. Patriotyzm nie jest obcy tej partii. Te kwestie sa dla mnie najważniejsze, bo reszta nie będzie do zweryfikowania po wyborach, a programy pójda w ....

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”