Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1506
Kibicuję: Inter Mediolan

Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: coco » 31 maja 2017, 21:21

MarcinW pisze: Zważywszy na fakt, że znowu bardzo głośno o FPP nie liczyłbym na spektakularne transfery, chyba że kosztem naszych najlepszych zawodników.

wszędzie piszą że jak dostaniemy 30 baniek do 30 czerwca za jakiegoś zawodnika, to ffp nas nie obejmie, Suning ma przygotowane 200 mln euro na transfery.
Nasze okienko zacznie się najprawdopodobniej od poniedziałku, właśnie w weekend przewidziane jest oficjalne zaprezentowanie Spallettiego jako nowego trenera Interu. Wtedy startujemy z grubej rury, w Milanie mają trenera, to działają, u nas nie ma i nikt nie chce wykonywać pochopnych kroków. Spall bardzo chce szybkiego skrzydłowego temu nalega by Perisic został, alternatywą dla pomysłu z szybkim skrzydłowym jest Jankto. Ja tam jestem spokojny o okienko, jeśli nie udadzą się transfery w tylu James czy Di Maria, to rozkupimy Romę, z Rudigera, Manolasa i Naingolana. Nam wielkiej rewolucji nie trzeba, trzeba nam dobrego trenera który przepracuje okres przygotowawczy i nie rozmyśli się 2 tygodnie przed startem ligi, kimś takim wydaje się być właśnie Spalletti. Nie wiem czy jest to trener, gwarantujący sukces, ale wiem że jest to trener, który będzie do końca walczył o niego, a obecnemu Interowi trzeba miejsca w top 3 i grania w LM, Spall wydaje się trenerem który to osiągnie. Najważniejsza sprawa to boki obrony, bez tego nie ugramy nic, Rudiger ma być przydupasem Luciano i średnio mi to pasuje, ale dla kogoś wybitnego na tej pozycji nie jesteśmy obecnie atrakcyjni. Jeszcze słowo co do Perisicia, jeśli odejdzie to musimy zastąpić go kimś lepszym, Jankto wydaje się być bardzo fajnym graczem z potencjałem na kogoś niesamowitego, ale od obecnego Perisicia nie jest lepszy.

Wróć do „Włochy”