To akuart nie do mnie adresowane słowa, ale coś napiszę na temat pana Grzegorza.Ja juz nie rozumie antyfanow Rasiak chłopak zauwazaj w anglii gdzie trzeba sie napracowac zeby cie zauwazyli a tu znajdzie sie czlowiek dla ktorego rasiak jest nikim
Po pierwsze-gdzie on grał? W drugiej lidze angoelskiej.
Co by nie mówić, nie jest to liga o zbyt wysokim poziomie. Owsszem-pod względem zarobków to na pewno przewyższa ligę polską, ale pod zwzględem piłkarskim napewno nie.
Zresztą proste porównanie poziomu ligi z naszą polską-ile druzyn z drugiej ligi angielskiej jest w pierwszej 500 rankinhgu najlepszych druzyn swiata IHHS? Odpowiedź- 0.
A ile naszych -ponad 10.
Teraz gdy przeszedł do Totenhamu, dopiero będziemy mogli zobaczyć, czy sprawdzi się w dobrej lidze.
Szczerze w to wątpie-ale zobaczymy.
Co do jego gry w reprezentacji, to uważam, że nie ma w naszej kadrze dla niego miejsca.
Dlaczego? Bo Rasiak gra bardzo słabo.
Weźmy mecz Polska-Austria. 90minut gry i co pan Grzegorz pokazał?
Raz odbiła sie od niego piłka( no powiedzmy, nawet, że to była asysta, choć Grzegorz miał zamkniete oczy i odbił piłkę na oślep).
I co więcej?Nic.
Żadnej więcej akcji, żadnego strzału.To ma być napastnik?
Zresztą-gdyby Rasiak był dobry-nikt by się z niego nie śmiał, nie byłby bohatrem żartów, anegdot, nie byłby pośmiewiskiem.Bo przecież nikt nie obśmewa Frnakowskiego, Żurawskiego ,czy Krzynówka-bo nei ma ku temu podstaw i powodów.
Z Grzegorza śmieją sie niemal wszyscy i mają ku temu swoje powody.
Ja osobiscie nie wyśmiewam się z niego, ale uważam ,że to bardzo słaby zawodnik.