Eliminacje do MŚ 2006

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: RoRo » 05 wrz 2005, 19:03

cloner pisze:
RoRo pisze:Ja tam ze stefy azjatyckiej najbardziej lubie Japonie. Sentyment do tej druzyny mam chyba po tym ze reprezentantem kraju kwitnacej wisni jest Hidetoshi Nakata :] Jeden z moich ulubionych pilkarzy (swoja droga to szkoda ze jego kariera nie rozkwitla na dobre, ale moim skromnym zdaniem to druzyna AC Parmy go zniszczyla. Jak mozna trzymac takigo zawodnika w teamie "B" ?? Nie wiem :roll: )
oy, RoRo, tak sie interesujesz wloska pilka, a nawet nie wiesz, ze Nakata od tego sezonu gra w Boltonie :D

pozdro
Moglo to zabrzmiec troche jakkbym myslal ze Nakara dalej graw AC Parmie ale sie niestety mylisz :wink: Wiem nakata gral w PErugii (rozkwit talentu), Romie (przyszedl jako gwiazda) potem w Parmie (uksztaltowany zawodnik), Parmie "B" (bardzo neiudany okres, zlamanie kariery). Nastepnie Fiorentina gdzie nic wielkiego takze nie pokazal a teraz oczywiscie Bolton i bedie gral razem z kolejnym z grona moich ulubionych pilkarzy a mianowicie El Hadji Diouf :wink:

Naprawde myslisz ze uwazalem ze Nakata to zawodniik AC Parmy ?? Błagam :lol: :wink: No ale mam nadzieje ze juz wytlumaczylem dokladnie na czym polegal twoj bład w zinterpretowaniu mojego wczesniejszgo posta :wink:

POZDRO 4 ALL

Wróć do „Piłka nożna na świecie”