tak, napisales to tak, jakbys uwazal, ze Nakata nadal gra w Parmie BRoRo pisze:Moglo to zabrzmiec troche jakkbym myslal ze Nakara dalej graw AC Parmie ale sie niestety myliszcloner pisze:oy, RoRo, tak sie interesujesz wloska pilka, a nawet nie wiesz, ze Nakata od tego sezonu gra w BoltonieRoRo pisze:Ja tam ze stefy azjatyckiej najbardziej lubie Japonie. Sentyment do tej druzyny mam chyba po tym ze reprezentantem kraju kwitnacej wisni jest Hidetoshi NakataJeden z moich ulubionych pilkarzy (swoja droga to szkoda ze jego kariera nie rozkwitla na dobre, ale moim skromnym zdaniem to druzyna AC Parmy go zniszczyla. Jak mozna trzymac takigo zawodnika w teamie "B" ?? Nie wiem
)
pozdroWiem nakata gral w PErugii (rozkwit talentu), Romie (przyszedl jako gwiazda) potem w Parmie (uksztaltowany zawodnik), Parmie "B" (bardzo neiudany okres, zlamanie kariery). Nastepnie Fiorentina gdzie nic wielkiego takze nie pokazal a teraz oczywiscie Bolton i bedie gral razem z kolejnym z grona moich ulubionych pilkarzy a mianowicie El Hadji Diouf
![]()
Naprawde myslisz ze uwazalem ze Nakata to zawodniik AC Parmy ?? Błagam![]()
No ale mam nadzieje ze juz wytlumaczylem dokladnie na czym polegal twoj bład w zinterpretowaniu mojego wczesniejszgo posta
![]()
POZDRO 4 ALL
zreszta przeczytaj jeszcze raz :
i koniec, moze gdybys pozniej napisal, ze teraz gra gdzie indziej, to co innego, ale Ty skonczyles na Parmiemoim skromnym zdaniem to druzyna AC Parmy go zniszczyla. Jak mozna trzymac takigo zawodnika w teamie "B" ?? Nie wiem
pozdrawiam i moze lepiej nie kontynuujmy tego tematu