Rozmawiamy z Lacazette, Lemarem i Maharezem podobno. Niesamowite, bo w idealnym wymarzonym okienku transferowym widziałem właśnie tę trójkę (ew Mbappe za Laca) przy jednoczesnym odejściu Ozila (nie leży mi jakoś ten chłop), oraz jakiś dodatkowy środkowy obrońca (Laporte?).
Prócz naszej 2 gwiazdorów, mówi się że z klubu mogą odejść Ox, Giroud i Walcott. Cała trójka powinna moim zdaniem zostać, Welbecka posłać gdzieś na wypożyczenie żeby złapał regularność. U nas w obliczu nowych transferów jej nie złapie. Gabriel out, ten półmózng bojkotuje nasze pole karne. Pora rozstać się z Gibbsem, miał być nowym Colem a nie został nawet nowym Clichym. Jest też ścisk na środku, jeśli będziemy grać 343 to mamy aż 6 konkretnych graczy na 2 pozycje, jednak odejmując z wiadomych przyczyn Cazorle i Wilshera zostaje nam 4. Wilshere mam nadzieję zostanie, to mój ulubiony piłkarz obecnie i nie chce go oglądać w innej koszulce.
Ramsey, Wilshere, Santi, Ox oraz oczywiście Sanchez z Ozilem i kilku niepotrzebnych. To normalne by tak wielu kluczowych graczy siedziało w klubie bez przedłużonego kontraktu? Albo ktoś tu poważnie zaspał, albo wśród graczy panuje niepewności co to przyszłości klubu.