R jak Rasiak

Awatar użytkownika
enoce
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: enoce » 06 wrz 2005, 12:34

"szefie wszystkich szefów" :wink: co kolwiek byś nie napisał (choć popieram to) to i tak dla większości ludzi Rasiak nigdy nie będzie zawodnikiem nawet przyzwoitym (w ich odczuciu), a żaden z Twoich argumentów mimo że nie przedstawili żadnych kontr- i tak nie ma znaczenia, typowo polskie:" bo koleś sie nie nadaje i i już, nic tego nie zmieni Frankowski jest lepszy i tyle"... ehh... szkoda strzępić klawisze bo jak ktoś nawet nie próbuje zrozumiec to nic na to nie poradzisz, smutna polska rzeczywistość.

...ja nie widze innej opcji kogo Janas powinien zabrac Zuraw,Franek,Niedzielan,Brozek,Olisadebe...
Pewnie czemu nie ciekawi mnie tylko kto bedzie wygrywał pojedynki głowkowe (pewnie Frankowski , przecierz jest najlepszy a może Brożek ile to on zagrał już meczy na światowym poziomie ile już bramek nastrzelał w polskiej lidze, Niedzielan demon szybkości z NEC... ) o ile zgadzam się z zabraniem na MS "Franka"(doświadczenie, spokój umiejętność znajdywania się w odpowiednim czasie w odpowiednim miejscu...itp) i Brożka (młodość, perspektywiczność poprostu nasza przyszłość), Olisadebe jak będzie w formie tez może się przydać(szybkość, piłka go szuka itp) to co do Niedzielana mam wątpliwości( niby szybki ale czy coś pozatym?)... i własnie zamiast niego widział bym Rasiaka ponieważ posiada inne atuty niż ww napastnicy.
Kolejnośc napastników w reprezentacji według mnie powinna wyglądac tak :
1. Żurawski
2. Frankowski (o ile utrzyma taką forme w 2 lidze jak miał w Wiśle)
3. Rasiak
4. Olisadebe (jesli nie dopadną go kontuzje i bedzie grac w PAO)
5. Brożek
Zreszta będzie jeszcze czas by kompletowac kadre na MS, jeszcze się do nich nie zakwalifikowalismy a dopóki piłka w grze...

Wróć do „Polska”