Wrogowie i kumple na forum

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Corinthians » 06 wrz 2005, 14:48

Tymon Jagła (Deco_10) pisze:"85% kibiców fanów Barcy kibicuje tym klubom od zeszłego sezonu" - nie wiem, czy smiac sie czy plakac jak widze takie zdania

przykladowo: http://www.blaugrana.pl/index.php?goto= ... kaz&dodat=
http://www.blaugrana.pl/index.php?goto=news&news=8221

Ci, ktorzy sie tu wpisywali tez kibicuja Barçy od zeszlego sezonu? to jest wlasnie te 85%?

zobacz sobie lepiej w archiwum rm.com, w jakim swietle wypowiadali sie "kibice" blancos z kolei po niektorych fatalnych meczach Realu w poprzednich sezonach. wypowiedzi typu 'juz im nie kibicuje' czy 'zaczynam kibicowac Chelsea'. btw, jesli wchodzac na BO i na rm.com nie wyczuwasz gdzie jest wyzszy poziom komentarzy, to gratuluje wyczucia i orientacji. czesto dyskutuje na ircu BO z redaktorami rm.com. dlaczego nie sa na swojej stronce? bo nie chca rozmawiac z dziecmi

ale przeciez wszedzie zdarzaja sie tacy ludzie, ktorych opisales, ktorzy ze wzgledu na to ktory klub jest 'na topie' kibicuja danemu klubowi. tacy ludzie byli i beda. kazdy przecietny kibic zaczyna w koncu od statusu 'kibica niedzielnego'. nikt nie zaczyna przeciez kibicowac zespolowi walczacemu o utrzymanie. chyba ze z Toba bylo inaczej

co do porownywania Barçy i Chelsea a takze kibicow obu klubow. roznicy pomiedzy klubem z Katalonii a z Londynu i niedzielnymi kibicami Chelsea nie widza tylko straszliwie nieobiektywni lub niekumaci. Barça bowiem zawsze miala ogromnie duzo kibicow na swiecie i w Polsce. bo jak tu porownywac jeden z najbardziej utytylowanych klubow z wielkimi tradycjami do zespolu, ktory zdobyl w swej historii dwa razy mistrzostwo Anglii, w tym jedno w poprzednim sezonie? Chelsea ma tak ogromna grupe fanow od kiedy przyszedl czerwony Romek i zapewne do kiedy Romek pozostanie na Stamford Bridge i nie znudzi mu sie zabawa w futbol. tak naprawde, kibicow Chelsea nigdy nie bylo zbyt duzo. prawdziwych kibicow tego klubu kilku znam i nie sa oni zadowoleni z tego, co sie obecnie dzieje w tym klubie. roznicy nie dostrzegaja tylko zaslepione muminy

na drugi raz proponuje sie troche zastanowic przed pisaniem glupot i porownywaniem niedzielnych kibicow Barçy (), do fanow Chelsea czy czytelnikow bravo sportu kibicujacych Merengues (oni nawet nie wiedza co to znaczy )

bo tutaj nawet ocena tej sytuacji przez pryzmat roznych osob nie ma nic do rzeczy
Nie przesadzasz? Podałem swoje WŁSANE zdanie, a to jest forum i to to tutaj, chodzi. I po co mi te komentarze z 2003 roku? Chcesz mi udowodnić, że Barca miała wtedy kibiców w Polsce? Miała nawet w 1960 roku, więc Ameryki nie odkryłeś. Chyba źle zinterpretowałeś moje słowa. Do grona fanów Barcy i Chelsea przychodzi co roku kupa 10-latków, którzy mówią, że kibicują Barcie o 5 roku życia. I Mowa była o kibicach z tego forum, a nie ogólnie w Polsce. Więc czytaj uważnie wszystkie komentarze.

Wróć do „Hyde Park”