Wrogowie i kumple na forum

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Nurni Flowenol » 06 wrz 2005, 15:21

Corinthians pisze:Nie przesadzasz? Podałem swoje WŁSANE zdanie, a to jest forum i to to tutaj, chodzi. I po co mi te komentarze z 2003 roku? Chcesz mi udowodnić, że Barca miała wtedy kibiców w Polsce? Miała nawet w 1960 roku, więc Ameryki nie odkryłeś. Chyba źle zinterpretowałeś moje słowa. Do grona fanów Barcy i Chelsea przychodzi co roku kupa 10-latków, którzy mówią, że kibicują Barcie o 5 roku życia. I Mowa była o kibicach z tego forum, a nie ogólnie w Polsce. Więc czytaj uważnie wszystkie komentarze.
firstly. pewnie ze masz prawo 'podac swoje wlasne zdanie'. ja jednak mam takze prawo do odpowiadania na bzdury, ktore wypisujesz. takie jak na przyklad, ze "85% kibiców fanów Barcy kibicuje tym klubom od zeszłego sezonu" czy o "plusach fanow Krolewskich" (w stosunku do fanow Barçy) :lol2:

secondly. piszesz, ze "do grona fanów Barcy i Chelsea przychodzi co roku kupa 10-latków, którzy mówią, że kibicują Barcie o 5 roku życia"
dlaczego uwazasz, ze tylko do grona kibicow Barçy i Chelsea? Barça zdobyla w poprzednim sezonie pierwsze mistrzostwo od 1999 roku, wiec nie wiem za jakie "sukcesy" mieliby zaczac kibicowac Barçy dzieci "w poprzednich latach" i kiedy mieliby zaczac jej kibicowac. podobnie jest z Chelsea, ktore zdobylo w poprzednim sezonie za kase Abrama swoje pierwsze mistrzostwo od kilkunastu lat (w sumie drugie w historii :lol2:). w poprzednich latach bylo przeciez takze duzo mlodych osob, ktore zaczaly kibicowac Realowi, Milanowi, Man Utd czy Juve. normalna kolej rzeczy. tak bylo, jest i tak pozostanie. nie rozumiem tylko do prawdy dlaczego uparles sie akurat na Barçe i Chelsea. jakas dziwna napinka :lol2:

Wróć do „Hyde Park”