firstly. pewnie ze masz prawo 'podac swoje wlasne zdanie'. ja jednak mam takze prawo do odpowiadania na bzdury, ktore wypisujesz. takie jak na przyklad, ze "85% kibiców fanów Barcy kibicuje tym klubom od zeszłego sezonu" czy o "plusach fanow Krolewskich" (w stosunku do fanow Barçy)Corinthians pisze:Nie przesadzasz? Podałem swoje WŁSANE zdanie, a to jest forum i to to tutaj, chodzi. I po co mi te komentarze z 2003 roku? Chcesz mi udowodnić, że Barca miała wtedy kibiców w Polsce? Miała nawet w 1960 roku, więc Ameryki nie odkryłeś. Chyba źle zinterpretowałeś moje słowa. Do grona fanów Barcy i Chelsea przychodzi co roku kupa 10-latków, którzy mówią, że kibicują Barcie o 5 roku życia. I Mowa była o kibicach z tego forum, a nie ogólnie w Polsce. Więc czytaj uważnie wszystkie komentarze.
secondly. piszesz, ze "do grona fanów Barcy i Chelsea przychodzi co roku kupa 10-latków, którzy mówią, że kibicują Barcie o 5 roku życia"
dlaczego uwazasz, ze tylko do grona kibicow Barçy i Chelsea? Barça zdobyla w poprzednim sezonie pierwsze mistrzostwo od 1999 roku, wiec nie wiem za jakie "sukcesy" mieliby zaczac kibicowac Barçy dzieci "w poprzednich latach" i kiedy mieliby zaczac jej kibicowac. podobnie jest z Chelsea, ktore zdobylo w poprzednim sezonie za kase Abrama swoje pierwsze mistrzostwo od kilkunastu lat (w sumie drugie w historii