Corinthians pisze:Bo są najorygalniejsze, i chyba nie zaprzeczysz, że najlpesze. A takie dzieci mają chęć cieszenia z sukcesów swojej ukochanej drużyny. A Brca i Chelsea mają największe sznase na wygranie Ligi czy LM.
Bardzo mało w tej chwili jest 10-letnich fanów Realu bo słuchają się powszechnej opinii, że Real nie będzie przez długie lata osiągał sukcesów.
czy ja wiem czy najlepsze? na pewno jedne z najlepszych i obecnie bardzo popularne
Barça CL raczej nie wygra i pisze to jako kibic Blaugrany. byc moze jednak rzeczywiscie dzieci o tym nie wiedza
ok, tylko, ze takie dzieci byly, sa i beda. nie wymagajmy od nich za duzo, w koncu obecnego okresu w swoim zyciu za kilkanascie lat nie beda juz nawet pamietacCorinthians pisze:Chodzi o to, że takie dzieci kłamią mówiąc, że kibicują Barcie czy Chelsea od 5 lat. Przecież byłby 'obciach' gdyby napisali, że 'kibicuje Chelsea od tego sezony, bo przejął ją Rome' albo 'kibicuje Bracie od tego sezony, bo gra tam Ronaldinho i będą wygrywać najważniejsze trofea'
-------------------------------------------------------------------------------------
BTW, mam nadzieje, ze piszac "85% kibiców fanów Barcy kibicuje tym klubom od zeszłego sezonu" czy o "plusach fanow Krolewskich" nie byles trzezwy. bo jak to niektorzy mawiaja: "przegles"