Wrogowie i kumple na forum

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Bonso » 06 wrz 2005, 17:56

No to się wypowiem, jako że jestem kibicem Realu, ale nie bede się tłumaczył że nie dlatego, że są na fali, bo tłumaczą się winni. Owszem sa kibice Realu którzy albo kibicują im bo są na fali, albo dlateg, że gra tam Beckham, albo jeszcze dlatego, że ostatnio wygrali z Barceloną. Takich "kibiców" nie nawidze i nie chodzi tu tylko o Real, ale i o Chelsea, Barcelone czy ostatnio Liverpool. Choć najbardziej wkurzają mnie młode Romki. Kibicują Chelsea, bo ta ma kase. Na forum jest takich wielu, nie bede wymienial po ksywach, bo nie wypada. Nagle zdecydowana większość kibiców sympatyzuje z Liverpoolem, wielu z Barceloną, ale to co się dzieje z Chelsea to juz przesada. Tak samo jest też z polskimi klubami, szczególnie Wisłą, której kibicuje bardzo dużo dzieci w wieku ok. 12 lat, tylo dlatego, że jest najlepsza. Tak było z Widzewem, ŁKSem, czy chociażby Legią. Jestem pewien, że jeśli tegoroczną Lige Mistrzów wygrałaby Artmedia Patrzałka, pod wieloma nickami, ukazałby się herb tego klubu i jego piłkarze :]. Nienawidze ludzi którzy uwazaja sie za kibiców, a kibicują drużynom, tylko dlatego, że są na topie i są "trendy"...

Wróć do „Hyde Park”