Inter Mediolan (zbiorczy)

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: MarcinW » 07 lip 2017, 21:55

gdzie Rzym a gdzie Krym, zamiana Perisicia na Di Marię to zamiana z korzyścią dla nas.
Tak w dużym skrócie. Odniosłeś się - krytycznie - do tego, że nie ma oczekiwanych wzmocnień. Podniosłeś, że będą wzmocnienia (cyt. zawodnicy z topu). Odpowiedziałem tobie, że zawodników można było kontraktować już wcześniej - z odroczonym terminem płatności lub też zawarcia umowy głównej (przedwstępnej nikt nam nie zabroni i nie liczy się do bilansu). A co do tych wzmocnień odpowiedziałem tobie, że będą jak sobie je sfinansujemy przez sprzedaże kluczowych zawodników. Czy faktycznie wyjdziemy na plus ? Czy faktycznie w zmienionych warunkach ADM będzie grał lepiej od Persica ? Tego nie wiem. Ważne jest natomiast to, że zakup ADM nas nie na pewno nie zbawi, ponieważ w praktycznie każdej formacji wymagane są wzmocnienia. A wygląda na to, że w kasie pusto. W każdym razie z twojego posta płynął hurraoptymistyczny przekaz typu "rzygamy tęczą" i jest super. Nie jest.

Już nie mówiąc o tym, że dokładanie do tej zgrai wyrobników bez ambicji kolejnego lenia niekoniecznie musi mieć zbawienny wpływ...
Ostatnio zmieniony 07 lip 2017, 21:58 przez MarcinW, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Włochy”