Kamil, co Ty linkujesz, przeczytałeś to chociaż?
Przecież pisałeś, że Szydzo tez złamała prawo nie publikując wyroku TK. To jak złamała?
I nie ma tutaj odgrzewania ''starego kotleta'', a przypominanie faktów. Udziału Dudy w tym procederze wręcz się nie da zakwestionować, może jedynie paplać, że PO też było do dupy, ale niektórzy, jak ja, się z tym zgadzają, więc główny argument odpada.![]()
Otóż mógłbym się szerzej rozpisać o tym, że DUDA nie złamał prawa, bo nie złamał, ale jaki to ma sens odgrzewać dziś coś sprzed 2 lat?
Skoro tak jesteś chętny to sprytnie pominąłeś to co pisałem o Rzeplińskim. Art 197 złamany wielokrotnie. Napisz jeszcze jakim prawem TK ocenia zgodność uchwał Sejmu. Podaj podstawę. Będę wdzięczny.
Po pierwsze nie jak zawsze, tylko jak zwykle. Nie rób fake news.I tutaj RAZ ''jak zawsze w punkt'', prawda?
Po drugie gdybyś nie bawił się w odgrzewanie starego kotletu to byś wiedział, że już się do tego szeroko ustosunkowałem na poprzedniej stronie
I po trzecie wiem, że dla ciebie i innych może jest to niespotykane, że ma się własne zdanie, a nie powtarza po kimś, ale tak wyobraź sobie, że we wszystkim nie zgadzam się ani z Ziemkiewiczem, ani z Dudą, ani nawet z Jarosławem Kaczyńskim.