Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Post autor: Kamil232 » 13 lip 2017, 21:40

Kamil, co Ty linkujesz, przeczytałeś to chociaż?

Przecież pisałeś, że Szydzo tez złamała prawo nie publikując wyroku TK. To jak złamała?
I nie ma tutaj odgrzewania ''starego kotleta'', a przypominanie faktów. Udziału Dudy w tym procederze wręcz się nie da zakwestionować, może jedynie paplać, że PO też było do dupy, ale niektórzy, jak ja, się z tym zgadzają, więc główny argument odpada. :)

Otóż mógłbym się szerzej rozpisać o tym, że DUDA nie złamał prawa, bo nie złamał, ale jaki to ma sens odgrzewać dziś coś sprzed 2 lat?

Skoro tak jesteś chętny to sprytnie pominąłeś to co pisałem o Rzeplińskim. Art 197 złamany wielokrotnie. Napisz jeszcze jakim prawem TK ocenia zgodność uchwał Sejmu. Podaj podstawę. Będę wdzięczny.
I tutaj RAZ ''jak zawsze w punkt'', prawda?
Po pierwsze nie jak zawsze, tylko jak zwykle. Nie rób fake news.

Po drugie gdybyś nie bawił się w odgrzewanie starego kotletu to byś wiedział, że już się do tego szeroko ustosunkowałem na poprzedniej stronie

I po trzecie wiem, że dla ciebie i innych może jest to niespotykane, że ma się własne zdanie, a nie powtarza po kimś, ale tak wyobraź sobie, że we wszystkim nie zgadzam się ani z Ziemkiewiczem, ani z Dudą, ani nawet z Jarosławem Kaczyńskim.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”