AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2277
Kibicuję: AC Milan

AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Enjo » 15 lip 2017, 8:56

Transferu Bonucciego juz nic nie przebije w tym okienku, ja juz niczego lepszego sie nie spodziewam.Wiele dobrego sie wydarzylo, ale transfer Wlocha to dla mnie szok - oczywiscie wiele sie zlozylo na to, ze taka okazja sie pojawila przed Milanem, fajnie ze udalo sie to wykorzystac I zrealizowac w miare szybko.
Transfer Bonucciego to tez pozytyw pod tym wzgledem, ze latwiej bedzie przedstawiac innym graczom nowy Milan, a co za tym idzie latwiej ich naklonic.Chociazby mowie o takim Aubemyeangu ( nie jest to wymarzony transfer, ale jak przyjdzie to nie bede narzekac przeciez poniewaz jest to klasowy gracz).
Ponadto wydaje mi sie, ze Aube badz Belotti (czy tez ten nieszczesny Kalinic) beda ostatnimi transferami do XI.Duzo zmian w pierwszym skladzie sie szykuje ( na dobra sprawe ostanie sie tylko Gigio oraz Romagnoli, Jack I Suso raczej nie beda starterami) wiec na poczatku moze byc jakis problem ze zgraniem druzyny.Tak sobie mysle, ze jeszcze przyjdzie jakis pomocnik do rotacji, moim zdaniem do obrony juz nie trzeba nikogo (3 + Zapata I Gomez, boki rowniez dobrze obsadzone - tu zgadzam sie z Mazurem - 352 moze dac duzo Abate).

Montella mowil w koncu z jakiej formacji bedzie chcial korzystac ? Bo z tego co wyglada to kadra moze byc I pod 352 I pod 433 ale tez pod 4312.

Aaaa, I zapomnialby - Biglia jeszcze przyszedl.Tak sie skupilem nad tym Bonuccim, ze zapomnialem o Argentynczyku.Nie mam przekonania do tego gracza, a tym bardziej do placenia 20 mln za 31 latka z rokiem do konca umowy...zobaczymy.

Ktos wie kiedy losowany terminarz ? Trzeba by we wrzesniu pojechac zobaczyc na zywo jak to wyglada wszystko.

Wróć do „Włochy”