No, tylko, ile można wygrywać to mistrzostwo i kiedyś napewno popuścimy, ale ja podejrzewam, że w Juventusie wymyślono już nowy projekt. Pierw było 1 mistrzostwo, potem brnięcie do 3, potem do 5, teraz pewnie już będzie pomysł tak, aby zamknąć dekadę i żeby było 10 mistrzostw pod rząd. I ja jako kibice najbardziej utytułowanej drużyny w Serie A chciałbym, aby tak się stało. Dla mnie to będzie lepsze niż jednak pojedyncza LM. Oczywiście, żeby nie było, że drugi raz przegraliśmy to nią gardzę, ale priorytety się zmieniają, a naprawdę jest szansa, aby osiągnąć te 10 mistrzostw pod rząd. LM też jak widać jest gdzieś w zasięgu. Jednak denerwuje mnie ta napinka, bo niektórym kibicom Milanu wydaje się, że zasięg pomiędzy Milanem i Juventusem w jedno okienko niesamowicie się zbliżył, wciąż mówimy o drużynie, która była w finale LM, wszystko we Włoszech zgarnia jak się tylko chłopakom chce, a drużyną, która zajęła ledwie 6 miejsce, za takimi drużynami jak Atalanta czy Lazio. Juventus dalej ma te know-how, i można zrobić mega transfery jak PSG czy MC i dalej niemieć tak naprawdę nic, szczególnie MC, które w lidze nie ma się załatwo, bo PSG w lidze francuskiej nie miało jakiś wielkich wymagań aby wygrać ligę przez kilka sezonów, a i tak ich byle Monaco objechało.