Inter Mediolan (zbiorczy)

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: MarcinW » 16 lip 2017, 17:32

wydaje się, że chcemy tego Martiala włączyć w transakcję Perisicia, wydaje mi się, że to jednak się nie uda. Coraz ważniejszą opcją wydaje się też Keita Balde.
Wydaje mi się, że po tym jak nie uda się sprowadzić Keita Balde to zwrócimy się w kierunku kogoś jeszcze innego, a potem ... :-)
A tak poza tym to tak sobie myślałem ostatnio, że etat w Interze jest wymarzoną pracą dla wszystkich trenerów. Dziwi mnie to, że trenerzy nie boją się o zatrudnienie u nas. Zawierasz kontrakt na kilka lat, dajesz z siebie "troszeczkę" przez 3 - 6 m - cy a kasujesz kasę za cały kontrakt. A co najlepsze nie tracisz szans na nową pracę, ponieważ wszyscy wiedzieli - jak już podisywałeś kontrakt - że i tak nic ugrasz i to nie Twoja wina. Już teraz można stwierdzić z dużym prawdopodobieństwem, że tak się skończy przygoda naszego nowego trenera. Wygląda na to, że coś mu tam naobiecywali. Klasycznie nic nie dostaje. Co więcej z pierwszej konferencji można wywnioskować, że zadowolony to on nie jest, a to dopiero początek. Mam tylko dzieje, że dotrwa do końca okresu przygotowawczego.

Wróć do „Włochy”