No oczywiscie, ze nie. To świadczy jedynie o wyzywającym i poziomie jego frustracji, która niebezpiecznie zbliza sie w rejony w których od dłuzszego czasu znajduje sie Tomasz Lis
No własnie i tu jest pies pogrzebany. Jakby mnie ktos nachodził i kazał przepraszac za cos co zrobił ktos z mojej rodziny, a na co ja nie mialem najmniejszego wpływu to tez bym sie zirytował.
Ale ja tez ie zgadzam z Mazurem. Zresztą dobrze o tym wiecie. Tylko, ze to nie zmienia faktu, ze to pytanie jest pozbawione elementarnej logiki. Po co miałby on przepraszac za to co zrobił Stefan?
Przeciez mozna pytac o tego ubeckiego skurwiela na róznorakie sposoby, które nie będa obrazac podstaw logicznego myslenia.
Tak na szybko mi przychodzi do głowy, ze mozna zapytac Adasia czy nie uwarza ze Stefan powinien stanąc przed sadem w Polsce. Albo cy zgodziłby sie z tezą, ze takie postaci jak Stefan powinny byc scigane przez polskie panstwo tak jak Niemcy scigają swoich nazistów. Mozna go tym atakowac na róznorakie sposoby. Ten na który postawiono jest po prostu bezsensowny.