W jaki sposób zdradzili te ideały ?Pies pogrzebany jest w tym, że Lech i Jarosław Kaczyński nie zdradzili ideałów Solidarności tylko je dziś wprowadzają w życie, natomiast Wałęsa, Michnik, Kuroń, Mazowiecki i Geremek tak. Dlatego to przy tych pierwszych stoi dziś solidarność a przy drugich Komuniści.
Dla mnie miarą życiorysu jest jak wiele trzeba poświęcić własnych interesów dla realizacji wyższych, ponadjednostkowych celów. A zdaje się, że AM nie został skazany na kare pozbawienia wolności, nie był był także bity. Udało mu się ukończyć studia (choć doktoratu chyba nie). Nie oznacza to, że w jakikolwiek sposób umniejszam jego zasługi, ale mimo wszystko twierdzenie, że poświęcił / osiągnął więcej od Michnika jest nadużyciem. Zresztą w jego życiorysie jest także czarna karta. Podobno sprzedał swoich kolegów. Pomawiającego (nazwiska nie pamiętam) zgodnie ze swoim zwyczajem nie pozwał, co w mojej ocenie świadczy o tym, że coś może być na rzeczy. W końcu innych pozywał. Skoro znacznie bardziej błahe oskarżenia pod jego adresem spotykały się z występowaniem na drogę sądową to czemu bardzo poważne oskarżenia pozostały bez reakcji ?Piękniejsza ma Antek Macierewicz, którego dziś wyzywasz od psychopatów jak i cała reszta
A odnośnie tego psychopaty to ja nie przekreślam jego zasług. Po prostu dla mnie jak i wielu innych osób które znam niektóre jego działania wskazują na to, że mamy do czynienia z osobowością schizofreniczną. Nie wiem na ile jest to spowodowane tym czego doświadczył (krzywdy które mu wyrządzono) ale on momentami się nie zachowuje normalnie. Nie jest normalne pierdolenie o jakiś sztucznych mgłach, wybuchach itp. Dodam, że nie mając jakichkolwiek dowodów, sprawiając wrażenie człowieka który w to wierzy.
Jak w PISkownicy, czy tam piaskownicyNo ale wiadomo, że hiPOkryzja to dla niektórych drugie ja