Delle Apli i pustki ale Wy sie "podtrzymujecie przy życiu" jakimiś swoimi filmami. Prawda jest taka że coraz wiecej kibicow w Turynie odwraca sie od Juve. Ja kiedyś dawno dawno temu gadałem z facetem który teraz ma ok. 44 lat i mówił że w Turynie każde dziecko wie żeJuventus jest "fe" z dzida pradziada szacunek dla Torino ...[ale zarymowałeo
Co znaczy ze mają daleko ?? To co Turyn to Afganistan
Telewizja ?? Przeciesz takie tłumaczenie że po co mają iśc ja jest w TV bo takie czas sa że wszytsko idzie zobaczyć jest chore. Włoska Sky pokazuje każdy mecz kolejki na oddzielnym kanale czyli kibic Romy Milanu Palermo ma też telewizor i nie musi iść ... a i tak jest komplet na spotkaniach.
Kolejna głoupta że źle położony stadion ? Teraz źle połozony a wczesniej nie ? To co w 1998 roku czy w 2000 roku był inaczej położony ?? Ba jak wtedy było komplety a teraz nie choć życie jest lepsze na całym swiecie i można sobie na wiecej pozwolić a i tak frekwencja spadła katastrofalnie.
A jeszcze jedno jak był Mecz z Milanem [0:0] czy z Real w LM to co tektóry położyli jak na Poloni ?? nie byli kibice czyli widocznie sami goście ...?
Nowy stadion ? Wiecie sam ze to może nic nie zmienić. To to są Włoch a nie Litwa ludzie majaz co zyc a piłka to ich religia. To jest stadion w tym sezonie Mistrza Włoch a nie Gruzji a czesto wydaje sie że na odwrót...
Pozdro - pamietać to debata nie jakieś "ataki" na które co nie którzy czekają tylko ....