Ogólna dyskusja o polityce cz.2

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Post autor: MarcinW » 18 lip 2017, 23:41

Jak już chcesz rozpoczynać dyskusje na ten temat to wiesz o tym, że Sawicka nawet tych 100 tys które wzięła łapówki nie zwróciła :lol2:
Gościu stosowano wobec niej niedopuszczalną prowokacje polegającą na podżeganiu do popełnienia przestępstwa. Nie usprawiedliwiam jej zachowania, było naganne. Ale babkę rozpracowywała grupa doświadczonych agentów, zaś formy perswazja były wyszukane. Wiele osób w takich warunkach motywacyjnych zachowałaby się podobnie. Zaakcentować przy tym należy, że takie działania państwa są absolutnie niedopuszczalne i znajduje wyraz nie tylko w polskim orzecznictwie, ale w europejskim. Jeżeli uważasz, że mamy do czynienia z sądowniczą sitwą to oznacza, że takie same masz zdanie na temat europejskiego dorobku prawnemu. Poza tym powoływałeś się na państwa w których podobno takie formy prowokacji są dopuszczalne. Wskaż je kłamczuszku. Tak zwykłeś się zwracać do swoich adwersarzy.

No i właśnie wielki Pan przemówił. Na szczególną uwagę zasługuje fragment w którym mówi "zabiliście mojego brata" :-) i niech mi ktoś powie, że nie mam do czynienia z wariatami

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”