Jak ktoś nie potrafi ocenić czy mocne słowa czasem z użyciem epitetów padają bez powodu czy są reakcją na obrażanie kogoś, bądź prowkowanie to ma nie po kolei w głowie.
To nawet kodeks karny daje możliwość odstąpienia od wymiarzenia kary jeśli
§ 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary.
Kaczyński za swoje słowa zapłaci. Nie pierwszy raz. Politycznie był ogromnym błędem i daje paliwo oszłomom z opozycji. Ale nie po kolei ma w głowie ten który będzie udawał, że coś niesamowitego jest w tym, że w ten sposób zaareagował na notoryczne wycieranie sobie gęby jego zmarłym bratem ludzi którzy za życia go nie niszczyli, czy już się nie mogę doczekać porównywał te słowa do Michnika.
Jeśli ktoś uważa, że tak nie można reagować niech mi przyśle na pw listę swoich zmarłych członków rodziny najlepiej z krótkimi życiorysami. Trochę sobie poczytam i w odpowiednich momentach będą używał. Zdaje się, że jak kiedyś ozob używał argumentów o zmarłych ludziach w smoleńsku na co zaareagowałem hipotetycznym tylko wjazdem na jego matkę to chciał mnie lać, dostałem banana, a admini pisali, że należy mi się za to w gębę.
Także myślę, że wyjaśnione ale ci co rzekomo mają po kolei w głowie już mają używanie. Bywa. Ale za to cenię też Jarka. Są takie momenty w życiu, że nie ważna jest robota, kasa, a honor. I wtedy po prostu powiedzenie [ch**], że jest [ch**].