Ogólna dyskusja o polityce cz.2 - Strona 654

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.

Co myślisz o SAFE?

Dobrze
11
41%
Źle
13
48%
To się odbije na giełdzie
0
Brak głosów
To kwestia ekumeniczna
3
11%
Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 18 lip 2017, 23:30

Jak już chcesz rozpoczynać dyskusje na ten temat to wiesz o tym, że Sawicka nawet tych 100 tys które wzięła łapówki nie zwróciła :lol2:

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 18 lip 2017, 23:41

Jak już chcesz rozpoczynać dyskusje na ten temat to wiesz o tym, że Sawicka nawet tych 100 tys które wzięła łapówki nie zwróciła :lol2:
Gościu stosowano wobec niej niedopuszczalną prowokacje polegającą na podżeganiu do popełnienia przestępstwa. Nie usprawiedliwiam jej zachowania, było naganne. Ale babkę rozpracowywała grupa doświadczonych agentów, zaś formy perswazja były wyszukane. Wiele osób w takich warunkach motywacyjnych zachowałaby się podobnie. Zaakcentować przy tym należy, że takie działania państwa są absolutnie niedopuszczalne i znajduje wyraz nie tylko w polskim orzecznictwie, ale w europejskim. Jeżeli uważasz, że mamy do czynienia z sądowniczą sitwą to oznacza, że takie same masz zdanie na temat europejskiego dorobku prawnemu. Poza tym powoływałeś się na państwa w których podobno takie formy prowokacji są dopuszczalne. Wskaż je kłamczuszku. Tak zwykłeś się zwracać do swoich adwersarzy.

No i właśnie wielki Pan przemówił. Na szczególną uwagę zasługuje fragment w którym mówi "zabiliście mojego brata" :-) i niech mi ktoś powie, że nie mam do czynienia z wariatami

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 18 lip 2017, 23:59

I to oznacza, że mogła wziąć 100 tys państwowej kasy i nie oddawać? :lol2:

[ch**] wobec niej stosowano. Nie bądź smieszny. Wszyscy dokładnie słyszeli taśmy z nią i jak ona była prowodyrem.

"Jak nie zapłacą pieprzę taki interes" "Biznes na służbie zdrowia będzie robiony" "Macherka w ministerstwie nam w tym pomoże" "To będzie prywatyzowanie szpitali w centrach miast. To są budynki w najlepszych miejscach miasta. Miliony będą do zarobienia"

Skończ kłamać jak już tak mówimy. Chyba, że masz słabą pamięć to sobie odśwież i puśc sobie jeszcze raz.

MarcinW
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 19 lip 2017, 0:10

to oznacza, że mogła wziąć 100 tys państwowej kasy i nie oddawać? :lol2:

[ch**] wobec niej stosowano. Nie bądź smieszny. Wszyscy dokładnie słyszeli taśmy z nią i jak ona była prowodyrem.

"Jak nie zapłacą pieprzę taki interes" "Biznes na służbie zdrowia będzie robiony" "Macherka w ministerstwie nam w tym pomoże" "To będzie prywatyzowanie szpitali w centrach miast. To są budynki w najlepszych miejscach miasta. Miliony będą do zarobienia"

Skończ kłamać jak już tak mówimy. Chyba, że mas.z słabą pamięć to sobie odśwież i puśc sobie jeszcze raz
[k****] człowieku te taśmy nie mają jakiegokolwiek waloru dowodowego. Stosowano wobec babki prowokacje na ślepo. Oznacza to tyle, ze nie było choćby najmniejszego podejrzenia popełnienia przestępstwa, a skierowano wobec niej działania operacyjne. W wyniku niedopuszczalnych działań uzyskano "dowody", któe nie mogły być procesowo wykorzystane, dlatego Sawicką uniewinniono. Uważasz, że takie metody działania służb są w porządku ? Że takie materiały powinny być procesowo wykorzystywane ? Jak daleko przesuniecie granice. Narkoanaliza ? A może tortury ? A może specjalna promocja dla wszystkich obywateli - telefon z podsłuchem gratis.

A odnośnie tego kłamania to wciąż czekam na przykłady tych państw w których powszechnie stosowana jest prowokacja :-)
Ostatnio zmieniony 19 lip 2017, 0:14 przez MarcinW, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bouma
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 128

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bouma » 19 lip 2017, 0:13

Ogladam, i widzę, ze poziomem kultury Kaczyński postanowił dorównać Michnikowi, a nawet go przebić.

MarcinW
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 19 lip 2017, 0:14

Ogladam, i widzę, ze poziomem kultury Kaczyński postanowił dorównać Michnikowi, a nawet go przebić.
On może.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 lip 2017, 0:17

I tak długo wytrzymał. Ja bym już dawno w mordę lał jakby ktoś moją zmarłą rodziną sobie gębę wycierał.

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 19 lip 2017, 0:18

http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju, ... 58104.html

:badziewie:

Jutro to będzie chyba najczęściej podawany filmik :boruta:

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6673

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 19 lip 2017, 0:23

MarcinW pisze: Nie Tuskowi się nudzi i siedzi na photoshopie ! Wersja dla "nieprzekonanych" wyznawców PIS-u. Wystarczy, że Jarek tak powie i tak będzie. Taaacy mądrzy jesteście...
Ale stary Tusk czy młody Tusk?

PS To ważne.

MarcinW
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 19 lip 2017, 0:24

Ale stary Tusk czy młody Tusk?

PS To ważne.
Dla was jeden [ch**] więc jaka to różnica, poza tym że chciałeś zabłysnąć ?
I tak długo wytrzymał. Ja bym już dawno w mordę lał jakby ktoś moją zmarłą rodziną sobie gębę wycierał.
Zmarłą ? Nie będzie premii.
Ostatnio zmieniony 19 lip 2017, 0:25 przez MarcinW, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bouma
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 128

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bouma » 19 lip 2017, 0:24

Warzecha ma racje na TT, jak ktoś broni "won" do kobiety to ma jednak nie po kolei w glowie., o tej głównej części wypowiedzi Kaczynskiego nie wspominając. Ot co x przykład na nieistniejaca wyższość moralna jednej ze stron. :)

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 19 lip 2017, 0:27

Obrazek

Moje ulubione na razie :boruta:

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 19 lip 2017, 0:34

MarcinW pisze: Dla was jeden [ch**] więc jaka to różnica, poza tym że chciałeś zabłysnąć ?
Gdyby to był dla mnie jeden XYZ to bym chyba nie pytał, a potem nie zaznaczał, że to ważne?

MarcinW
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 19 lip 2017, 0:35

Gdyby to był dla mnie jeden XYZ to bym chyba nie pytał, a potem nie zaznaczał, że to ważne?
W takim razie wytłumacz, co tobą targało zadając to pytanie ? co było tak ważne że poczułeś niepohamowaną potrzebę zaznaczenia swojej obecności ?

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 19 lip 2017, 0:41

MarcinW pisze: W takim razie wytłumacz, co tobą targało zadając to pytanie ?
Chcę się dowiedzieć który Tusk, senior czy junior, ogarnia fotoszopa.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”