Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Post autor: Rojiblanco » 20 lip 2017, 19:51

Kamil232 pisze: A weś ty się ode mnie odstosunkuj. Chyba to pis ciebie skrzywdził, bo jeszcze parę lat temu plusowałeś większość moich postów, a teraz co do drugiego się przypieprzasz. Więc to chyba ty coś zmieniłeś w swoich poglądach nie ja
Ja się w niczym nie zmieniłem. Po prostu nienawidzę hipokryzji, którą nam tutaj prezentujesz, wybielając pis, ktory czyni dokladnie to samo co poprzednicy, z jeszcze wiekszym rozmachem, bez żadnego szacunku dla którychkolwiek wyborców. Znam ich działania z autopsji, tak jak ty znasz działania polskich sądów, o ktorych nam tutaj rozprawiasz. I nie dam sobie wmówić, że teraz będzie lepiej, bo wybiorą swoich sędziów, swoich ludzi, których notabene już wybrali, ponieważ od samego początku rządzenia wywalają ludzi bezpartyjnych lub z innych partii - na różnych szczeblach. TO jest po prostu zakłamanie, hipokryzja - jej himalaje - buta, bandytyzm, nepotyzm i wiele innych. Wcale nie będzie lepiej, jeśli rządzić nami będą ludzie, którzy nie wyciągają żadnych wniosków, którzy powielają najgorsze zachowania, którzy obalają komunę komuchami (kto ją swoją drogą obalał naście lat temu, przecież to ci sami ludzie?). Armia internetowych trolli tutaj nie pomoże w ocieplaniu wizerunku.

btw. a to, jak zakłamaną szują jesteś pokazałeś po śmierci Rekinho. Dla mnie jesteś zwykłą kurwą i możecie mi tutaj nawet perma dać. Jebie mnie to.

btw 2 powiedz tylko, to co robisz, to robisz za kasę, czy jak jakis frajer pereira pucujesz sie najpierw za darmo?

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”