Nic ci nie wciskam, sam sobie to tak tłumaczysz. Wyśmiałeś mnie za radę (skromność), więc pewnie uważasz, że trzeba się przechwalać, żeby na ciebie dziewczyna poleciała (bo na to wychodzi). Miło mnie powitałeś więc sądzę, że jesteś takim forumowym kozakiem, który tutaj rządzi i może naśmiewać się z innych. Jak nie potrafisz sensownych argumentów wysuwać to co tu wogóle robisz? Troszkę zrozumienia by ci się przydało, nie jesteś najlepszy we wszystkim. A ostatnie zdanie prędzej się tyczy ciebie, bo ja nigdzie nie napisałem, że każdego kozaka rozwalam małym palcem. Zawsze jednak są tacy sami - swoje kompleksy leczą na forach.zawdi pisze:napisz mi gdzie napisalem, ze "chwale sie atrybutami, osiagnieciami, cenzurka". gadasz od rzeczy i wciskasz coas czego nie napisalem. nie wyrywam takim sposobem,, mam inne, lepsze.
nie takich kozakow jak ja? a kto ci nawkrecal, ze kozak ze mnie? pewnie takich jak ja to wciagasz jak setke, szkoda, ze tylko przez net...
Pozdrawiam i jak masz coś osobiście do mnie, albo chcesz się dowartościować wyśmiewając mnie to pisz na PM
PS jeszcze raz dzięki za miłe powitanie