wole na forum, niz na pm. za powitanie nie dziekuj, zawsze do uslug.Szell pisze:Nic ci nie wciskam, sam sobie to tak tłumaczysz. Wyśmiałeś mnie za radę (skromność), więc pewnie uważasz, że trzeba się przechwalać, żeby na ciebie dziewczyna poleciała (bo na to wychodzi). Miło mnie powitałeś więc sądzę, że jesteś takim forumowym kozakiem, który tutaj rządzi i może naśmiewać się z innych. Jak nie potrafisz sensownych argumentów wysuwać to co tu wogóle robisz? Troszkę zrozumienia by ci się przydało, nie jesteś najlepszy we wszystkim. A ostatnie zdanie prędzej się tyczy ciebie, bo ja nigdzie nie napisałem, że każdego kozaka rozwalam małym palcem. Zawsze jednak są tacy sami - swoje kompleksy leczą na forach.
Pozdrawiam i jak masz coś osobiście do mnie, albo chcesz się dowartościować wyśmiewając mnie to pisz na PM
PS jeszcze raz dzięki za miłe powitanie
wysmialem cie za rade skromnosc, bo wedlug mnie jest na maxa chybiona. jak sam siebie nie cenisz, to kto ma to robic? zalety sa po to by je uwidaczniac. i nigdzie nie napisalem, ze trzeba sie przechwalac, to nadinterpretacja. to jest troche bardziej skomplikowane, niz chwale sie, albo jestem skromny. jestem forumowym kozakiem, loool. nie potrafie wysuwac argumentow? hmmm... chyba sie mylisz. zrozumienie? nie mam z tym problemow. nie jestem najlepszy we wszystkim, wiem o tym, ale we wielu rzeczach jestem niezly. ja tez raczej nie poradzilbym sobie z czterama karkami. nie mam kompleksow, nie mam czego leczyc.