Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Post autor: Kamil232 » 21 lip 2017, 15:58

I to pis był wyszydzany od oszołomów :lol2:

Muszę się wam przyznać do jednego. Czekałem, czekałem cieprliwie czekałem. Miałem nadzieję, zawsze taką mam. Zawsze jak przyjdą mi do głowy jakieś smutne wnioski to mam nadzieję, że się mylę. Wbrew temu co twierdzą co niektórzy w takich przypadkach nie lubię mieć racji. Zawsze mam nadzieję, że się okaże że się myliłem. Że przesadziłem. Jednak niestety zawsze wychodzi inaczej...

W ostatnich dniach mieliśmy tak. Atak Lenza fizyczny na posłów PIS, mieliśmy syf na komisji, [k****] wyrywanie mikrofonu przez Petru i reszte, rzucanie kartkami przez Misiło, gaszenie światła przez Gajewska. Teraz ten syf Schetyny z kodeksem karnym.

No i ja tak czekałem. Miałem nadzieję.

Symetryści, specjaliści od poziomu. Oni tacy zawsze chętni do potępienia niskich zachowań. Brzydzą się nimi, potępiają je. Oni popierają zmiany, ale nie w takim stylu.

I ja się PYTAM GDZIE JESTEŚCIE? GDZIE [k****] JESTEŚCIE?

Jak Pis coś zrobi nie czeka trzeba czekać 5 sekund, na wasze wpisy. Gdzie jesteście?! Gdzie jesteście z głosami potępiania tego bardaku. Tych standardów Ukraińskich, używania siły fizycznej? Grożeniu wsadzania do kryminału? GDZIE JESTEŚCIE?

No niestety....Jesteście tam gdzie zawsze. Czyli cicho sza na temat oszołomstwa opozycji. Tylko jak Pis coś zrobi to głosy potępienia z dodatkiem ale opozycja też jest zła, no ale ten wredny Pis....

Raz jeszcze mówię. UWAGA! Szczególna UWAGA na udających symetrystów....

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”