Messi niedługo się skończy, a podobno obiecali mu pierwszy plan po jego zakończeniu. Wszystko zależy od podejścia samego piłkarza
Tomusmc
WKB
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 28 lip 2017, 23:15
Pewnie by tak było, tylko jakiś angielski klub musiałby wyciągnąć do niego rękę.fieldy pisze:W Anglii też byłby gwiazdą w każdej ekipie, a liga dużo lepsza. Na tygodniówkę pewnie też by nie narzekał.
Neymar to szalenie ambitny zawodnik z absolutnego topu, zaraz wejdzie w najlepszy dla piłkarza wiek i zapewne średnio uśmiecha mu się czekać na cokolwiek.Tomusmc pisze:Messi niedługo się skończy, a podobno obiecali mu pierwszy plan po jego zakończeniu. Wszystko zależy od podejścia samego piłkarza
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 28 lip 2017, 23:18
Swego czasu były plotki o zainteresowaniu United. Sam Ney z resztą kilka razy podkreślał, że chciałby kiedyś zagrać w PL.
Ale na te 5 już tak. Wtedy będzie miał 30 lat i jako Brazol (Ronaldinho) nie wróżę mu niczego wielkiego po tej granicy wiekowej.
WKB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: darioS » 28 lip 2017, 23:19
darioS
WKB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 lip 2017, 23:36
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 28 lip 2017, 23:40
Nie wiem czy rzeczywiście padły te słowa bo nie mam źródła, ale jeśli to prawda to Thiago już w miarę potwierdził.Thiago Silva
,,Transfer Neymara do PSG? On jest moim przyjacielem, gramy razem w reprezentacji Brazylii od 7 lat i mamy bardzo serdeczne stosunki. Jednak przed nadchodzącym meczem z Monaco nie będziemy o tym rozmawiać. To nie jest jeszcze dobry czas. Ale po jutrzejszym spotkaniu wszyscy będą o tym mówić."
WKB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: darioS » 28 lip 2017, 23:52
Tak i Arda. Kluczem jest dobry trener!!
darioS
fieldy
WKB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 29 lip 2017, 0:24
- Suarez:''Dla mnie Neymar jest jednym z trzech najlepszych piłkarzy na świecie,on wkrótce wszystko wyjaśni. ''
- Iniesta:''Neymar jest jednym z najlepszych na świecie. Nie wydaje mi się, aby 200 czy 300 mln było bardziej wartościowych dla Barcy niż on.''
- Iniesta podsumowuje temat: Do zakończenia tej sytuacji prowadzi jedna droga - Neymar wypowiada się o swojej przyszłości.Potrzebujemy spokoju.'' [RAC1/Krecidlo]
WKB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 29 lip 2017, 0:30
Bernabeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ass Kicker » 29 lip 2017, 3:06

Ass Kicker
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio