AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 08 wrz 2005, 11:17

:shock: Mówiłem ?? Milan zastąpi takiego mistrza jak Billy kolejnym wielkim piłkarzem. Co prawde nie da się go zastapić ale Nesta okazał się strzełam w 10 i nikt nie załuje tych nie botycznych piłkarz za kapitana Lazio. Ide o zakład ze kolejny transfer to bedzie mage obrońca. Moze tańszy ale cena to nie najważniejsza kwestia klasa sie liczy i umiejętności.

Kto Hunter typujesz z tej listy ?? :wink:

Jak pójde tropem prasy. I wcale bym sie nieobraził. Czyli Chivu - Felipe. Pierszy ma kosztowacbardzo duzo. Drugi Mniej. Ale warto. Niesądze by Roma wzieła Kaładze i 14 baniek jak była oferta w to okno trzeba bedzie zapłacic gotówke. Stam jak zdecyduje sie wrócic do ojczyzny to bedzie luka ale znajdą wyjście. Na temat Alex trzeba gadać nie tyle z PSV co z Mourinho i Romkiem.

Na tej liście Heitinga jest mile widziany ale po tym jak Cesare Maldini jego wytypował publisznie na nowego obronce rossonerich - znikła sprawa transferu :roll: Z tego co kiedyś czytałem ta operacje ma przeprowadzic Pini Zahavdi człowiek ktory wydaje na rynku miliony Silvio i Romka. Milan z nim przedłuzył umowe jakomś. :twisted: A on był w stanie zmusic MU by zapłaciło Rio garze za tydzien jakieś nie ma którowa :lol:

Barzagli tez gracz który by pasował ale on jest w tej samej spekulacji co Bonera i chyba gracz Parmy łatwiej do wychaczenia. Tym bardzie ze transfer Alberto pomógł Parmie znacznie.

Wróć do „Wracając Do Meritum”