AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 08 wrz 2005, 12:41

Juras jak by patrzeć pod tym kontem ze klub ma tam takich i takich gracz to nie powinni wogole wzmoncień robić. Bo wymieniales graczy Interu do ktory trzeba dodac Szinisze na środku. Milan ma Maldiniego, Nesta, Stama, Billiego, Simica i młodych z primawery który coś potrafia jak w kadrze grają. Ale wiesz to to jest onko wzimieby "do kupic brakujaceogniwe" bądznie daj boże zastepców dla kontuzjowanych. Chyba ze krórys z klubów odejmie taktyte w zimie kupijemy bo potem bedzie drożej i gożej go sciagnąć. Wczoraj Corrierre pisała o Bonerze w Milanie juz w ziemie. Nie tak dawno coś o Vucinicu w Inter albo nawet Cassano.

Z tej listy podanej dzis przez prasy Chivu wydaje sie najlepszy a zarazem nagroższym i najtrudniej do"wyrwania". Szanuje Roma co już pokazał. A Roma odrzucajac oferte Milanu pokazała że nie niegoliczy. Juve zarecz nie ma szans w walce o niego bo on jest Romanista. Ale pewnie do czasu okna jeszcze się przewinie 2834 nazwisk i 23459 spekulacji. Ja czekam na taka widadomośc jak w styczniu popszedniego roku. Ja dowiem sie o tym to bede znów sie mógł zakładać kase narazie ważne ze buki płacą w terminie 8) :lol:

Edit: Przypomniało mi sie ostatnio "Świeta Wojna" primaver dla rossonerich 8) nawet wygrali turniej :twisted: FORZA MILAN 8)

Wróć do „Wracając Do Meritum”