Sigi, avatary - prośby forumowiczów

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: RoRo » 08 wrz 2005, 19:48

Po pierwsze to pytasz sie czemu moi idole to sami judasze ... hmm. Moze dlatego ze ja ich podziwiam nie za to kim sa, a nie czy strzelaja bramki czy nie bo ty pewnie zmieniasz idoli jak rekawiczki no ale o gustach sie nie dyskutuje ....

Mało skomplikowane tło ?? Wg mnie nigdy w zyciu nie zrobisz tak skomplikowanego tłą jakie zastosowalem. (nie zebym sie unosil ambicja, ale jak popatrze na tlo w twoim sigu to zastanawiam sie jak mozesz krytykowac moje. Twoje tlo wyglada jakby dzieci kijkami w blocie troche pomiszaly i tyle. No ale bez obrazy bo to po prostu moje odczucia ... :wink: .

Aha i jak juz masz zamiar krytykowac czyjes sigi albo nawet tla to schowaj nawjperw bazgrola ktorego masz w podpisie :wink: (bez obrazy). Nie oznacza to ze deneruje mnie krytyka, no ale ja np nie powiem zeby to tlo ktore zrobilem bylo zle i na pewno nie zmienie go w tym sigu ...

a tu jeszcze z nudow zrobilem Robsona (ale to nie jest jeden z moich idoli zaznaczam ...)

Obrazek

Koniec na dzisiaj ... czas na nauke .. moze jutro tez dostane czworke z odpowiedzi jak dzisiaj :lol: :lol:

POZDRO

Wróć do „Hyde Park”