Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8679
Kontakt:

Post autor: cloner » 09 wrz 2005, 16:29

Abramovic pisze:Z Anglikami zagramy bez Szymkowiaka, który nie może wystąpić z powodu zółtych kartek Myślę, że to duże osłabienie. Pewnie będziemy grać dwoma defesywnymi pomocnikami Sobolewski - Radomski (oby nie Lewandowski ). W tej sytuacji cała nadzieja jest w Sobolewskim, już nieraz pokazał, że nie tylko potrafi odebrać piłkę, ale też dobrze ją rozegrać ( w meczu z Walijczykami popisał się nawet dryblingiem co mnie zaskoczyło).
no ciekaw jestem czy 'Szymek' jest niezastapiony ;)
jak zagra Sobolewski, ktory bedzie musial wziasc wiekszy ciezar gry na siebie :)
Radomski zagra w 1.skladzie, chyba dobrze ze przeszedl do Austrii W., kolejny zawodnik, ktoremu zmiana klubu wyszla na dobre ;)

Mazi pisze:a prawdę mówiąc to chyba wyjdzie na to ze z Anglią zagra Brożek i Dudka, Mila, Żewłakow, Niedzielan, Oli(wariant ze awansujemy juz przed tym meczem)...
hehe, nawet gdyby awans byl pewny, Janas powinien wystawic optymalne ustawienie, dzieki temu meczowi bedziemy znac sile naszego zespolu :!:

i co :?: przekonal Was Jop do swojej gry w reprezentacji za Klosa (to do fanow Wisly K. i 'wielkiego' talentu Tomka) :D

btw - Hajto chce grac w reprezentacji :)
w sumie gra w tym samym klubie co Kosowski, wiec nie mozna mu zarzucac, ze gra na peryferiach :!: ta sama liga co Rasiak sezon temu ;)
wydaje mi sie, ze ta Coca Cola Championship League nie jest taka zla :)

p.s. - kto powinien bronic w naszej bramce :?: Dudek, Boruc :?: bo raczej inni beda tylko rezerwa :)

pozdrawiam

Wróć do „Polska”