Mecz powinnien pojsc po mysli Milanu czyli wygranie 2,3-0 moze 1 zespoł w ktorym najwiecej kłopotów moga sprawic dla obrony rossonerich Chiesa(siwetny napastnik z dobra technika) i Vergassola (def, pomocnik z bardzo dobrym uderzeniem).Z kolei w ataku Milanu graja napewno lepsi zawodnicy i dlatego nie powino byc innego rezultatu niz wygrana rossonerich (oby deszcze nie padał
Moj typ 3:1
Palermo-Inter
Tu ciezej wytypowac zwyciezce napewno na papierze silniejszy jest Inter i jest faworytem do wygrania tego spotkania.Ale Palermo ma bardzo dobra obrone w koncu wystepuje 3 obronców w reprezentacji (Zaccardo nie błyszczy w Squadra ale w klubie gra dobrze) pozatym Barzagli,Grosso,Terlizzi (ktory w 1 kolejce bardzo dobrze zagrał). Za Interem przemawia to iz sa w bardzo dobrej formie a szczegolnie Adriano ktory to sztrzela bramki jak na zawołanie.
Moj typ 1:2 (2:2)
Chievo-Parma
Mecz sredniaków na korzysc Chievo przemawia gra u siebie no i w bramce gra Fontana ktory mimo wieku zagrał bardzo dobry mecz ostatnio.Jednak Parma jak dla mnie to faworyt tego spotkania w 1 kolejce zremisowali z Palermo, z Palermo ktore jest wyzej notowane od Chievo.Pozatym w Parmie graja lepsi zawodnicy w srodku pola Morfeo,Bresciano,Simplicio napewno bardziej przekonuja niz Franceschini,Sammarco badz Semioli.
Moj typ 0:2
Empoli-Juventus
Mecz w ktorym faworyt jest jeden i inny wynik niz zwyciestwo Juve byłby duzym zaskoczeniem.Byc moze Empoli zrobi taka niespodzianke jak Ascoli ale to mało realne (chyba ze przejdzie burza przed meczem
Moj typ 0:2
Lecce-Ascoli
Faworytem dla mnie jest Lecce graja u siebie pozatym maja młode utalentowany gwiazdy.Ascoli raczej nie powtorzy sukcesu z pierwszej kolejki wtedy troche mieli szczescia.Lecce gra u siebie i nie powinno zmarnowac tej sytuacji napewno fani im pomoga w wygraniu.
Moj typ 3:1
Messina-Fiorentina
Ciekawy mecz zapowiada sie na Sycyli.Messina mimo porazki z Lazio zagrała bardzo dobrze miała kilka sytuacji ale dobrze bronił Peruzzi.Natomiast Viola zagrała jeszcze lepiej w 1 kolejce widac ze tym razem zakupili (badz wypozyczyli) zawodnikow ktorzy im byli potrzebni Toni,Fiore,Frey,Brochi,Pancaro wpasowali sie bardzo dobrze do druzyny.
Mimo to nie potrafie okreslic kto jest faworytem wydaje mi sie ze tu padnie remis
Moj typ 1:1
Roma-Udinese
Hit kolejki.
Obie druzyny zaczeły od zwyciestwa.Roma ograła na wyjedzie Reggine swietnie zagrał cały zespoł.Udine miało troche szczescia i pecha dobrze zagrał bramkarz De Sanctis ktoremu poniekad moga zawdzieczac zwyciestwo.Za Roma przemawia to iz jest tam były trener Udine i powinien bardzo dobrze rozpracowac druzyne ze stadionu Friuli.
Mimo to uwazam ze w tym emczu padnie remis.
Moj typ 2:2 (2:1
Sampdoria-Reggina
Czy Sampa podniesie sie po przegranej czy to moze Reggina bardziej sie zmotywuje.Ja licze na Novellino dla mnie lepszym jest taktykiem niz Mazzarri pozatym dysponuje lepszym składem no i graja u sibie prze wiernych fanatykach.
Moj typ 2:1
Treviso-Livorno
Beniaminek przeciwko zespołowi ktory w poprzednim sezonie dobrze sie spisywał.Wielka zasługa jest oczywiscie w golach Lucarelliego ktory prowadzi tam druzyne do zwyciestw.Treviso dostało baty od Interu i trudno dopatrzec sie czegos co ich uchronie przed spadkiem dlatego stawiam na Livorno.
Moj typ 0:1
Cagliari-Lazio
Ciekawy mecz zapowiada sie na Sardyni.
Calgiari juz bez sowjego asa Zoli ale nadal grozne za sprawa takich pilkarzy jak Esposito,Langella,Suazo to na nich Dellio Rossi powinien zwrocic uwage z kolei Lazio w swoim zespole ma takze dobrych pilkarzy Cesar,Oddo,Pandev.Na Sardyni wielkie kluby w tamtym sezonie gubiły punkty goracy klimat i fanatycy czy w tym sezonie takze byc moze tak.
Licze na Cagliari.
moj typ 2:1
Ogolnie coraz ciekawiej sie robi w Serie A ciekawie powinno byc w tym seoznie wsrodku tabeli jak i w gornej czesci.
FORZA MILAN
FORZA CLACIO
pozdro.