AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
panmechiko
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 308

AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: panmechiko » 24 wrz 2017, 18:38

Vampeta pisze: Mussachio, Bonucci, Conti (tutaj ze względów zdrowotnych), Kessie, Biglia grają słabo i nie wiem, na ile to kwestia samego Montelli.
Musacchio nie gra słabo. Jest naszym najlepszym obrońcą i w każdym meczu miał najwyższą średnią note. Dlaczego nie zagrał? Montella z konferencji pomeczowej "Zapata wydawał sie silniejszy" :rotfl:

Bonaventura bez formy? Hakan, który ma udział ostatnio przy każdej bramce gnije na ławce? (pewnie jest oszczedzany na Le z Rijeką :rotfl4: ), Zapata kosztem Musacchio? Tragiczny Bonucci, który ciągle gra bo jest kapitanem i sezon temu BYŁ najlepszym obrońcą świata? Suso, który najlepsze spotkania gra na skrzydle, gra znowu na innej pozycji? Gra sie nie klei? Wpuszcze mlodego Cutrone zamiast Silve, który po strzeleniu Hattricka i meczu z Udinese, siedzi na ławce.

Tutaj nie ma co winić piłkarzy Panowie. Niektórzy zagrali słabo, ale ja bym nie tutaj szukał winnych. Taktycznie zostali wszyscy nakryci czapką (znowu, po Lazio). Jesteśmy przy piłce i bach, dolatuje dwóch zawodników. Przejmujemy piłke i bach, nie wiemy do kogo podać bo przeciwnicy myślą i wiedzą jak sie ustawiać.

Montella to czop i tyle. Rozumiem, że drużyna sie dociera i nie wszystko ma prawo działać tak jak trzeba, ale jak sie popełnia takie błedy personalne jak wyżej napisałem to czego oczekiwać?

Gościu jest niereformowalny w swoich decyzjach i tyle. On widzi coś co nie istnieje.

Wróć do „Włochy”