Nie chciało mi się na telefonie odpisywać.
Piszę się o czasie dla Montelli.Ale ja mam wrażenie, że to też nie kwestia czasu, a jego pomysłu na zespół, a w zasadzie braku tego pomysłu oraz jego decyzji.Sampa jest super drużyną pod względem taktycznym, to samo Lazio i co ? Z Dorią pół sytuacji nie było, masa niedokładności, problemy z rozegraniem piłki, nie istnieli w środku pola ani Kessie ani tym bardziej ten crack Biglia.Montella nie potrafi odpowiedzieć na fajnie poukładaną drużynę i potem ta gra wygląda jak wygląda.
Suso nie nadaje się na drugiego napastnika, Bonaventura gra słabo, Kessie i Biglia jak dojebią mecz to aż żal patrzeć a w obronie biega Zapata zamiast Musacchio czyli zamiast najlepszego jak dotąd obrońcy (nie chce mi się tego komentować, że to podobno gra słabo) i to on jest głównym winowajcą straconych bramek.Tu tylko i wyłącznie są decyzje Montelli.Dlaczego nie gra Hakan, czemu nie gra Musacchio wlaśnie, gdzie Silva ? Czasu dużo VM nie ma, czołówka świetnie punktuje, ja myślałem, że Roma będzie słabasza a oni nadal mają dużą moc i w sobotę znowu sprowadzą nas na ziemie i Montella będzie dalej śmieszkować.Po ewentualnej porażce z Romą powinie polecieć.
Montella przejęty porażką i żenującym stylem gry :
Jeszcze jedno widziałem gdzie chichocze na całego.