Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Reputacja: 2493
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Wasze prywatne typy

Post autor: HMK » 24 wrz 2017, 20:12

Patrzę tak na wtorkową ofertę LM i wygląda ona dość biednie tak w oczy rzucił mi się jeden mecz.
Besiktas - RB Lipsk
Kurs na wygraną gospodarzy w Totolotku* to 3,05. Besiktas jest z dziwnego powodu strasznie deprecjonowany w tej edycji Ligi Mistrzów. I ja na początku tej edycji nie miałem ich za jakichś faworytów, ale na Estadio do Dragao sobie poradzili. Lipsk to debiutant w LM i już u siebie nie potrafili pokonać Monaco, w dodatku zabraknie im atutu w postaci Naby'ego Keity, który pauzuje za czerwoną kartkę. W Turcji zawsze gra się ciężko, kibice, atmosfera na spotkaniach, a w przypadku Niemców dochodzi znów brak doświadczenia w Champions League. Kolejna rzecz na korzyść Turków to bilans na swoim stadionie w europejskich pucharach. W sezonie 16/17 nie przegrali w Stambule żadnego spotkania.
Bukmacherzy i tym razem olewają Besiktas i zastanawiam się czy nie skorzystać z aż tak wysokiego kursu na Turków, którzy mają świetną sytuację do powiększenia konta do 6 punktów co powinno zapewnić im nawet grę w LE. Co sądzicie?

*Podaję kurs z Totolotka, ponieważ w dni kiedy gra LM za kupon postawiony za minimum 100 zł z kursem minimum 2,00 bukmacher nie nalicza podatku.

Z ciekawszych to under w meczu City-Szachtar. U 3.5 [2.00] lub u 4.5 1.45. Obywatele grają w sobotę ważny mecz z Chelsea na Stamford Bridge i zapewne podstawowi zawodnicy usiądą.

Wróć do „Bukmacherka”