AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post autor: Chlopaczek » 10 wrz 2005, 22:43

Chlopaczek pisze: Jesli nie strzelimy przynajmniej 3 bramek to bede bardzo zawiedziony.Nasz obrona nie blyszczy wiec mozliwe ze cos stracimy.Stawiam na 4:1.Niech strzela kto chce jednak najbardziej ucieszy mnie bramka Gilardino.Tak na przelamanie.
Wykrakalem ze mozemy stracic bramke bo nasza obrona nie gra za pewnie.Dobrze ze nie stracilismy wiecej bo oni naprawde czasami bujaja w oblokach.Szkoda ze Gilardino nie strzelil.Zabraklo doslownie jednego kotleta wiecej na kolacje zeby z wieksza sila uderzyc ta pilke po minieciu bramkarza.
Dobry mecz Shevchenki i ladna bramka po strzale zza pola karnego (to nie van Nisterlooy co gole zdobywa tylko w obrebie 16).
Ciesze sie ze Ambro strzelil bramke.Mowilem po wypowiedzi Gattuso jak chcial odejsc ze powinien za to usiasc na lawce w pierwszym meczu a tu prosze w drugim tez usiadl.I dobrze mu tak.Kaka jak to Kaka wszedl i zrobil to czego Rui nie potrafi w meczach ligowych czyli strzelil bramke.Powinien dolozyc jeszcze jedna ale od 40 minuty drugiej polowy Milan gral jakby byli na treningu.Widac ze wynik sie im podobal i jak cos wyjdzie to fajnie jak nie wyjdzie to i tak luz Maryja.
Stam mi zaimponowal rajdami prawa strona.Nie spodziewalem sie tego po nim.Zawsze wydawal mi sie taki w drewnie ciosany a tu prosze dryblingi wygrane pojedynki biegowe z obroncami Sieny i odwazne akcje zaczepne.Brawo Brawo.Po przeciwleglej stronie Serginho jednak zawiodl moje oczekiwania.Znikom ilosc ladnych akcji ofensywnych dosrodkowania tez niecelne i ogolnie jakos blado.Czekam na powrot Jankula.
Mecz oczywiscie na plus bo 3 punkty sa ale to jeszcze nie jest ten Milan jaki chce ogladac.Jeszcze czegos brakuje.Powinni sie rozkrecic z czasem a szczegolnie Gilardino.

Forza MILAN.

Wróć do „Wracając Do Meritum”