AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 10 wrz 2005, 22:44

No i po meczu :) 8)

Szybko mapocząć Siene to była podstawa :!: I plan zrealizowali. Po pierwszych 30 minutach byłem w niebie to co robili z nimi to była magia. Ale Costa ich wiązał :) Ambro w transie. Bramka Andriya aż bramke rozwaliłe :lol: długa ja składali :wink:

Szkoda stracnej bramki bo strzelił ja człowiek który nawet z biegiem miał problem ale głowa grać umnie najwyrazniej. Dida mógł jednak wyjśc ...Ale obrońcy też sie nie popisali w w zasadzie pomocnik bo chyba Massimo.

Stam i jego rajdy :shock: :twisted: Oni sie bali podchodzic jak on wlanczal 4 bieg na skrzydle :lol:

Kaka' miał wejście smoka na boisko i w obrone Sieny wszedł w nich jak masło aż sadziłem ze tyczki sa na murawie. Szkoda że potem zawalił 100% bo mógł sie lepiej złozycć

100% Alberto i chyba zawiodłapewnośc. Juz ich mina ale czemu tak do boku ostro poczedł ... widać było że palił sie do grr a tu lipa.

Ale i tak sedzie Farina pokazał cos czym zbłażnił sie. :shock: W każdym innym kraju Tudor za swoje zachowanie dostał by czeriwen i 3 mecze zawiechy a ten mu żółta dał ...

A boczny ten o curva sud ?? Chyba koledzy za grosz promowanie stylu ofensywnego ... A poza tym okulary fajna sprawa ponoc :roll: :wink:

Ważne że szybko sie obudzili bo gra w pierszej połowei była jak garnitur od Armaniego klasyczny i idelany.

FORZA MILAN

Hunter czeście typuj i dawaj znać :lol: :roll: co na jutro ?

Wróć do „Wracając Do Meritum”