Real Madryt (zbiorczy)

Handsome Boy

Post autor: Handsome Boy » 11 wrz 2005, 0:56

o jaaaa, napinka jest wazna! jestesmy kibicami, kibic ma obowiazek napinki!
co mam powiedziec? ze wspolczuje realowi? nie wspolczuje! ciesze sie przeogromnie. meczu nie widzialem, bo nie lubie ogladac hały (czy tam haly, w sumie to sie zastanawiam dlaczego nie uzywacie polskich znakow jak piszeciez hała madrid). jak bede chcial obejrzec dobvry mecz to obejrze barce. niewazne jak grali, wazne, ze przegrali U SIEBIE i w dodatku Z BENIAMINKIEM!!!
krzysztof pisze:fetko napisalbym do Ciebie "stary" ale sadze, ze mogloby to byc przewartosciowanie biorac pod uwage, ze pewnie masz 10 lat. w czasie walki o wyzszy poziom na forum, pozwole sobie na zignorowanie Twoich nedznych przemyslen, co tez radze uczynic reszcie kibicow Królewskich (zywie nadzieje, ze nagroda za Twoje wyrazenie pod adresem Realu Cie nie omienie Rolling Eyes ). szkoda tylko, ze zawsze znajdzie sie jeden inteligentny inaczej, ktory zacznie rzucac blotem. i w ten sposob zaczyna wygladac tu tak jak we wloskich tematach.
jaaa, ale pojechales wynioslym tekstem. zarzucil patosem. :lol: kim ty jestes? starym zgredem z avatara? nie czepiaj sie innych, nie podoba sie? nie czytaj. obronca poziomu foryum sie znalazl, pffff. "zywie nadzieje, ze nagroda za Twoje wyrazenie pod adresem Realu Cie nie omienie", ja zywie nadzieje, ze w rzeczywistosci nie jestes takim dupkiem. zaraz bedziesz zywil nadzieja, bym ja tez dostal "nagrode". //edit: juz dostalem :D :D :D
poziom forum, poziomem, ale dupkowatosc tez trzeba tepic!

hała madrid!!!! hała pavon!!!! hała gran puta madrid!!!

Za hałe było ostrzeżenia i do dzisiaj tego nie zmieniliśmy. Wiem, że się cieszysz z przegranej Realu, ale emocje zachowaj dla siebie. Dostajesz 2WP//Tomusmc

Wróć do „Hiszpania”