Dzieki za rade. ale skad wiesz jaki jest "moj poziom"? przeczytales wszystkie moje 280 postow? no prosze, zaczynam miec fanowwelcome pisze:rada dla Krzysztofa Jarzyny: popisz troche na rm.com, to Twoj poziom, panie "dorosły".
Jezeli to bylo za trudne - nie czytaj.zawdi pisze:jaaa, ale pojechales wynioslym tekstem. zarzucil patosem.
Nie Twoj interes.zawdi pisze:kim ty jestes?
Tak. rozszyfrowales mnie. jestem pod wrazeniem Watsonie.zawdi pisze:starym zgredem z avatara?
Gdybys byl choc w polowie, co ja mowie, choc w 1/4 tak inteligentny jak to podkreslasz w kazdym poscie, to domyslilbys sie, ze ta wypowiedzia atakujesz tez sam siebie - powiem tyle: "nie czepiaj sie innych, nie podoba sie? nie czytaj", Stasiu...zawdi pisze:nie czepiaj sie innych, nie podoba sie? nie czytaj.
Czy ja wiem... nie szedlbym az tak daleko, poprostu gowna nie dotykam i dlatego chcialem to dac do zrozumienia temu koledze. a jezeli przy okazji sie cos poprawi - tylko sie mozna cieszyc.zawdi pisze:obronca poziomu foryum sie znalazl, pffff.
Ja niestety nie moge powiedziec tego samego, pseudointeligenciku.zawdi pisze:ja zywie nadzieje, ze w rzeczywistosci nie jestes takim dupkiem.
Sprawiedliwosc musi byc.zawdi pisze:zaraz bedziesz zywil nadzieja, bym ja tez dostal "nagrode"
Amen. czekam az zaczniesz uprawiac autotepienie.zawdi pisze:poziom forum, poziomem, ale dupkowatosc tez trzeba tepic!
Alez to bylo wyszukane, inteligentne i w ogole na poziomie! poprostu "mensa reprezent"... nie osmieszaj sie czlowieczku. pozdrozawdi pisze:hała madrid!!!! hała pavon!!!! hała gran puta madrid!!!
Ps. nie wysilaj swojego nietuzinkowego intelektu, nie wysilaj szarych komorek i poprostu nie odpisuj bo ja skonczylem. nie odpisze juz wiecej na Twoje pseudointeligentne teksty, bo... a zreszta - 6 akapit od gory...