Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Smithu » 11 wrz 2005, 14:02

Hahahahahhahahahaahha :haha: :rotfl: :haha: :rotfl: :haha: :rotfl2: :rotfl2: ]:-> :lol2: :lol2: :lol2: :smile2: :brawo: :rotfl: :rotfl2: :lol2: :olaboga: ]:-> Jeszcze tak to ja sie usmialem, co za mega loooooooool. Ale z ciebie papeć.

Nie bede ci tlumaczyl sytuacji z e2 bo mi sie nie chce. Z reszta jasne bylo ze nie trafi na bernabeu, juz raz tam byl i nikt go tam nie chcial.

oto wspomniana przez ciebie konferencja.
Joan Laporta, prezes Barcelony, zapewnił, że Robinho "chciał przyjść do Barcelony" ale kataloński klub nie był tym zainteresowany bowiem pokłada nadzieje w młodym argentyńczyku Messim.

Według Laporty "Barcelona nigdy nie była zainteresowana Robinho" lecz to on sam chciał trafić do tego klubu. "U nas jest Messi, w którym pokładamy ogromne nadzieje."

"Argentyńczyk ma dopiero 18 lat a już kontroluje piłkę jak nikt inny na świecie."

Laporta stwierdził ponadto, że Messi to kombinacja umiejętności dwójki Cruyff - Maradona.

"Baptista był rozważany jako wzmocnienie w przyszłym roku, teraz jedynie go obserwowaliśmy. "
Z tego co widze to oni nim nie byli interere nawet. Wczesniej mowil co innego nim Robson trafil w szerego Blancos. Ojjj, nie ladnie.
smiem twierdzic
Nie osmieszaj sie.
ekstazy
Az tak widac? A myslalem ze mam malego :?

Wróć do „Hiszpania”