Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 11 wrz 2005, 15:45

:o :shock: :lol:
Wreszcie napinka z prawdziwego zdarzenia :lol: :roll: :?
Gdybym chciał wyróżnić kilka tekstów zarówno kibiców Barcy jak i Realu z ostatnich czterech stron tematu to powstałby chyba najdłuższy post na forum. Mamy tutaj wszystko: frustrację, napinkę, głupotę, debilizm, zaślepienie itd. Dla każdego coś dobrego. Brakuje tylko Zazy jeszcze, aby napinka w temacie osiągnęła apogeum. Kibice Barcy są w szampańskich nastrojach a kibice Realu w fatalnych i od razu mamy kłótnie. Szkoda tylko, że nawet jeżeli pojawiają się racjonalne argumenty to zostają przytłaczane przez rzucających błotem dzieciaków.
Real przegrał. Sędzia (jak to często w La Liga bywa) nie popisał się za bardzo. Real stracił 3 pkt. To dopiero początek sezonu więc to nic nie znaczy a podobnych sytuacji po stronie Realu i Barcy będzie pewnie jeszcze sporo. Bez sensu są jednak teksty w stylu 'sędzia ukradł punkty' bo Real ze swoimi piłkarzami to powinien wygrać nawet z drużyną Celta + sędzia (nie traktujcie tego jako atak na Real czy napinkę). Kibice Barcy niepotrzebnie się tak bardzo (bo trochę można - w granicach przyzwoitości i zdrowej rywalizacji) napinają, a kibice Realu dotrzymują im kroku.
Toudinho pisze:Szkoda ze nie macie jak go teraz spłacić...phi bogacze
Toudinho pisze:Mial być u was Henry o ile się nie myle czyzby brak $...wogole kto u was miał nie być w tym sezonie...a skonczylo się na Bommelu który grzeje lawke i na Ezquero(wiem ze źle napisałem) który przewraca się na pilce...
Toudinho pisze:Macie Eto'o i się cieszcie bo to bardzo dobry gracz wycowany w Madrycie nauczyl się od najlepszych i teraz wszyscy go naśladuja u was a przeszedł tylko dlatego ze byl limit UE...zresztą w Madrycie był juz nadmiar atakujących...wiec dobroć panów Pereza i Butrageno pozwolila wam go kupić na raty...
Toudinho pisze:Celta Vigo to nie byle jaki beniaminek...spojrz na tabele jest wyzej od barcy
Komentarz chyba zbędny.
Więcej przykładów podawać nie będe a na ewentualny atak z racji tego, że wybrałem akurat wypowiedzi kibica Realu odpowiadać nie będe bo nie widzę powodu. Niektórzy kibice Barcy są niewiele lepsi w tym temacie.

Niestety mam przeczucie, że po meczu Barcy (niezależnie od wyniku) nastąpi druga fala frustracji.

Wróć do „Hiszpania”